Cine este Sorana Darclee Mohamad. „Depresia ține doar de mine să o vindec!”

cine este sorana darclee mohamad
Cine este Sorana Darclee Mohamed

Sorana Darclee este una dintre cele mai cunoscute figuri publice de la noi din țară, fiind una din membrele trupei A.S.I.A, una dintre cele mai îndrăgite trupe de muzică ale anilor 2000, din România.

La doar 16 ani, Sorana devenea un artist în toată regula, făcând parte dintr-o trupă muzicală compusă doar din fete, alături de Anca, Irina și Anemona.

Ce vârstă are Sorana Darclee

sorana darclee iubit
Cine este iubitul Soranei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Era firesc să le spun oamenilor adevărul.” Irina Nicolae, noi declarații despre scandalul cu trupa A.S.I.A

La 39 de ani, vedeta a avut o viață plină de momente inedite, atât cu succes pe plan profesional, cât și personal.

Timp de 7 ani, vedeta s-a bucurat de faimă datorită trupei A.S.I.A, devenind un artist cunoscut la o vârstă fragedă. Melodiile trupei erau cele mai în vogă de la acel moment din România, iar fetele aveau o mulțime de fani. În anul 2006, formația s-a destrămat, iar fiecare a luat-o pe drumuri separate.

Trupa A.S.I.A s-a reunit

sorana darclee asia
Sorana și membrele trupei A.S.I.A[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru o bună perioadă de timp, Sorana a decis să iasă din lumea showbizului. Spre surprinderea publicului, în anul 2022, trupa A.S.I.A s-a reunit, însă Irina a fost înlocuită cu Ianna. Recent, presa a scris despre scandalul provocat în trupă, fiindcă Irina nu a luat parte la reuniune.

Cine este iubitul Soranei Darclee

Sorana darclee varsta
Ce vârstă are Sorana Darclee [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Irina Nicolae. „Mie mi s-a părut firesc să le susțin pe fete, pentru că întotdeauna vor fi parte din mine!”

Deși vedeta s-a bucurat de succes pe plan profesional, a avut mult de suferit pe plan emoțional. În urmă șapte ani, Sorana a divorțat de soțul ei, Paul Moga, din cauza infidelității acestuia. După acea perioadă, vedeta s-a confruntat cu depresie, mărturisind că a apelat la patru psihologi pentru a se vindeca.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am avut perioade în care am fost mai jos, alea cu depresia au fost nasoale, dar la un moment dat mi-am dat seama că depresia ține doar de mine să o vindec. A venit depresia care a fost foarte, foarte rea, a fost oribilă absolut. În momentul în care ești la pământ și mai vine cineva să te mai calce un pic pe cap, că poate nu ești suficient de strivit și din momentul în care îți găsești forța de a te ridica de acolo, nu mai există lucru care să te sperie.

N-are ce să te mai sperie vreodată .”, a mărturisit cântăreața.

Ulterior, artista și-a refăcut viața alături de Cosmin Dragoteanu. După aproape cinci ani de relație, cei doi au ales să meargă pe căi separate. În prezent, Sorana și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, cu care mărturisește că este extrem de fericită. Se pare că cei doi se cunosc încă din copilărie, deoarece au fost colegi în școala generală și în liceu.

Deși încă este rezervată cu privire la partenerul ei de viață, Sorana a mărturisit că și-a găsit drumul în viață și simte că cel de lângă ea este jumătatea ei. De aceea, vedeta a declarat că este pregătită să devină mamă și să își întemeieze o familie. În ceea ce privește nunta, solista trupei A.S.I.A a mărturisit că știe detaliile, însă nu vrea să dezvăluie prea multe informații, deoarece vrea să își păstreze viața privată cât mai departe de ochii publicului.

„Până acum am fost foarte speriată de acest gând al conceperii unui copil. Cred că nu consideram că este acel lucru potrivit pe care eu îl gândesc când îmi fuge mintea la familie. Acum, pentru că nu mai sunt frici, pentru că nici nu mai cunosc acest termen. Îmi este atât de străin. Da, îmi doresc foarte tare un copil. ”, a declarat Sorana.

Cu ce se ocupă Sorana Darclee

După o pauză îndelungată în care vedeta a ieșit din lumina reflectoarelor, Sorana și-a descoperit un alt talent artistic, și anume pictura. Vedeta a mărturisit că acest hobby îi aduce extrem de multă bucurie și își dedică foarte mult timp picturii.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Nuami Dinescu. „Abia treceam la nenorocita aia de matematică”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies