Cine este soția lui Adrian Oianu. „Nu înţelegea de ce i se întâmplă, eu am albit, a crezut că fac infarct!”

Cine este soția lui Adrian Oianu
Cine este soția lui Adrian Oianu

Află din rândurile următoare cine este soția cunoscutului designer Adrian Oianu.

Adrian Oianu este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară, care de-a lungul timpului s-a diferențiat prin creațiile sale care se bazează pe reinterpretarea elementelor costumului tradițional în mod contemporan. Dacă din punct de vedere profesional, Adrian Oianu s-a făcut remarcat în cadrul numeroaselor prezentări de modă pe care le-a avut atât la noi în țară, cât și în străinătate, din punct de vedere personal, designerul preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Astfel,  nu multă lume știe cine este și cu ce se ocupă soția acestuia. Aflați din rândurile următoare cin este soția lui Adrian Oianu. În plus, descoperiți și alte detalii din viața familiei Oianu.

Cine este soția lui Adrian Oianu

Citește și: Cine este Adrian Oianu. „Sunt la vârsta la care pot să apreciez”

Cine este soția lui Adrian Oianu
Cine este soția lui Adrian Oianu[Sursa foto: Facebook]

Adrian Oianu, în vârstă de 55 de ani, se poate declara un bărbat împlinit. Din punct de vedere profesional, are o afacere de succes, iar creațiile sale sunt apreciate atât la nivel național, cât și internațional.

În ceea ce privește viața personală, designerul este căsătorit cu Adelina Oianu, pe numele său de fată, Adelina Manea.

Adriana Oianu este o prezență discretă în mediul online.

Bruneta provine din Tecuci, are un zâmbet fermecător și o siluetă de invidiat. Astfel, creațiile designerului Adrian Oianu sunt adesea purtate cu măiestrie de către soția sa și ulterior postate pe pagina sa de socializare, acolo unde se mândrește atât cu frumusețea soției, cât și cu cea a ținutei.

Cu ce se ocupă soția lui Adrian Oianu

Citește și: Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. „Nici nu voia să audă de România”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cine este soția lui Adrian Oianu
Cine este soția lui Adrian Oianu[Sursa foto: Facebook]

Potrivit informațiilor de pe pagina sa de socializare, Adriana Oianu este Medic specialist protetică și rezident Ortodonție și Ortopedie dento-facială. Astfel, deși profesiile soților Oianu sunt foarte diferite, se pare că cei doi parteneri au reușit să găsească un numitor comun și trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste.

Adrian Oianu s-a căsătorit cu Adelina Manea în toamna anului 2022

Citește și: Designerul Adrian Oianu s-a căsătorit cu Adelina Manea. Andreea Berecleanu și soțul ei au fost nași

Cine este soția lui Adrian Oianu
Cine este soția lui Adrian Oianu[Sursa foto: Facebook]

Adrian Oianu și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani. Adelina este prima femeie căreia designerul i-a oferit inelul de logodnă, potrivit spuselor sale. În cadrul unui interviu, Adrian Oianu a povestit cum a decurs cererea în căsătorie, care s-a petrecut foarte spontan la apusul soarelui.

Deși a fost cuprins de emoții, designerul a reușit să găsească doza de curaj necesară pentru a-și cere iubita în căsătorie. 

Pentru prima dată în viaţa mea, am dat inelul de logodnă! Am făcut aşa mai spontan, la apusul soarelui... Nu înţelegea de ce i se întâmplă, eu am albit, a crezut că fac infarct! Am avut emoţii, dar sunt foarte fericit.", a declarat Adrian Oianu în cadrul unui interviu, atunci când a cerut-o de soție pe partenera lui.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Trei ani mai târziu, în vara anului 2022, cei doi îndrăgostiți au spus „Da!” în fața ofițerului stării civile. Astfel, Adelina Manea s-a transformat în Adelina Oianu, soția cunoscutului designer vestimentar.

 „E foarte plăcut. Sunt la vârsta la care pot să apreciez, chiar m-am bucurat, am trăit deplin acest eveniment, căci fie vorba între noi, am așteptat foarte mult, dar a meritat. Îmi face plăcere să văd lume, oameni apropiați, familia mărită.”, a declarat Adrian Oianu în cadrul unei emisiuni la câteva săptămâni după cununia civilă.

Ulterior, Adrian Oianu și partenera sa de viață s-au căsătorit religios în data de 1 octombrie, sub privirile emoționante ale celor apropiați. Ceremonia a fost una plină de stil și rafinament, iar rochia pe care a purtat-o Adelina în ziua fericitului eveniment a fost creată chiar de către designer.

Mai mult decât atât, părinții spirituali ai cuplului format din Adrian și Adelina Oianu au fost cunoscuta prezentatoare TV, Andreea Berecleanu și soțul său. Designerul s-a ocupat atât de rochia soției sale, cât și de cea a nașei. 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Cei doi au apărut împreună pe litoral

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies