Cine este soția lui Mihai Morar. „M-am hotărât să mă însor după două luni de relație”

Cine este soția lui Mihai Morar
Cine este soția lui Mihai Morar

Află din rândurile următoare cine este soția cunoscutului om de radio, Mihai Morar.

Pe Mihai Morar îl cunoaște o țară întreagă, dar nu multă lume știe detalii despre frumoasa sa soție, Gabriela. Află din rândurile următoare cine este soția lui Mihai Morar, cu ce se ocupă și cum a început povestea lor de dragoste. În plus, descoperiți și alte detalii din viața familiei Morar.

Cine este soția lui Mihai Morar

Citește și: Cine este Mihai Morar. „Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți!”

Gabriela Morar este frumoasa soției a unuia dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune și om de radio din România. Mihai și Gabriela Morar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 17 ani și au împreună o familie frumoasă pe care o țin cât se poate de departe de ochii curioșilor.

Cei doi s-au cunoscut în 2006 atunci când lucrau împreună la același post de radio, iar relația lor a evoluat destul de repede și frumos, astfel încât, 17 ani mai târziu se bucură de frumoasa

lor familie, alături de cele trei fiice ale lor, gemenele Mara și Cezara și micuța Roua.

Cu ce se ocupă soția lui Mihai Morar

Cine este soția lui Mihai Morar
Cine este soția lui Mihai Morar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pe Mihai Morar îl cunoaște o țară întreagă și este un om de televiziune și radio foarte apreciat, prezentând de-a lungul carierei sale numeroase emisiuni televizate și de radio.

De asemenea, cunoscutul prezentator a scris de-a lungul carierei sale mai multe cărți, iar în prezent are un podcast pe canalul său de YouTube la care participă invitați de renume.

Gabriela Morar a făcut și ea parte la un moment dat din lumea radioului românesc în urmă cu mulți ani, dar în prezent lucrează într-un alt domeniu de activitate.

Soția lui Mihai Morar lucrează în domeniul educației și este o învățătoare dedicată și apreciată de elevii săi.

Astfel, datorită profesiei sale, Gabriela a dezvoltat multe comportamente productive pe care le folosește și în familia sa, iar soțul său este tare mândru și îi apreciază soției fiecare calitate de care dă dovadă

 „Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”,  a

declarat Mihai Morar în cadrul unui interviu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela și Mihai Morar

Citește și: „Anul acesta nu am putut.” Mihai Morar și familia sa, Crăciun în spital

Cine este soția lui Mihai Morar
Cine este soția lui Mihai Morar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Potrivit spuselor celor doi, soții Morar s-au cunoscut în anul 2006 la locul de muncă, fiind amândoi colegi de radio. Relația lor a evoluat rapid, iar astfel, după doar două luni de când a cunoscut-o pe Gabriela, Mihai Morar a hotărât să se însoare.

„M-am hotărât să mă însor după două luni de relație. Ne cunoșteam, eram colegi la radio și știam ce fel de fată este.

Am studiat-o din umbră și i-am făcut povestea. La început, fiecare era implicat într-o altă relație, dar s-a întâmplat ca, în același timp, să se rupă ambele relații. Eu, trezindu-mă singur, văzând că și ea este singură, am decis să fim împreună...N-a avut nimeni timp să-mi spună că mă grăbesc atunci când am planificat să mă însor... Am făcut nunta la Baia Mare. Acolo este familia mea, acolo sunt prietenii mei. Sincer vorbind, eu nu mă vedeam însurat până la 35 de ani...”, a declarat prezentatorul TV în cadrul unui interviu.

Care este secretul căsniciei lui Mihai Morar

Cine este soția lui Mihai Morar
Cine este soția lui Mihai Morar[Sursa foto: Facebook]

Mihai Morar și soția sa formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară. Cei doi au o relație discretă, dar frumoasă, încununată de iubire și de respect. Vedeta postează des pe contul său de socializare imagini cu frumoasa lui soție și cu cele trei minuni ale lor. Întrebat care este secretul căsniciei sale, Mihai Morar a mărturisit că încrederea, comunicarea și lipsa orgoliului sunt elementele care îi leagă pe cei doi.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde. Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi.”,  a mărturisit Mihai Morar în urmă cu ceva timp. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Mirabela Dauer. „Am fost singură toată viața”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies