Cine este soția lui Sorin Bontea. „Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas."

Cine este soția lui Sorin Bontea
Cine este soția lui Sorin Bontea. „Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas."

Pe Sorin Bontea îl cunoaște o țară întreagă, dar nu multă lume știe cine este soția acestuia.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. Acesta face parte din distribuția unui show culinar cunoscut și este o prezență plăcută pe micile ecrane. Carisma lui Sorin Bontea l-a făcut pe bucătar să câștige inimile publicului. Acesta este prezent pe micile ecrane și are o mulțime de admiratori.

În schimb, când vine vorba de viața personală, Sorin Bontea este o prezență discretă, care nu își expune familia în mediul online sau în lumina reflectoarelor.

Aflați din rândurile următoare cine este soția lui Sorin Bontea. În plus, descoperiți și alte detalii interesante din viața familiei Bontea.

Cine este soția lui Sorin Bontea

Citește și: Cine este chef Sorin Bontea. ”N-am crescut în puf. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată."

Sorin Bontea și soția lui
Sorin Bontea și soția lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sorin Bontea este căsătorit de mai bine de 25 de ani cu cea care i-a fost alături și la bine, dar și la greu. Soții Bontea au o relație din 1989 și s-au căsătorit 5 ani mai târziu, iar în prezent au doi copii minunați, o fiică, Miruna și un fiu pe nume Iulian.

În cadrul unui interviu, cheful a povestit despre cum s-a cunoscut cu soția sa și ce a făcut ca să o cucerească.

Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult.

Apoi i-am gătit mâncare chinezească. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea ”, a povestit Sorin Bontea în cadrul unui interviu.

Chiar dacă la început, bucătarul a vrut să-și impresioneze soția prin talentele sale culinare, acum a mărturisit că la el în casă gătește soția „ De cele mai multe ori gătește

soția, și o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10. Am și eu un chef în bucătărie !”, a adăugat Sorin Bontea.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Detalii din viața familiei Bontea

Citește și: Cine este Cătălin Scărlătescu. „Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă."

Sorin Bontea și fiica lui
Sorin Bontea și fiica lui[Sursa foto: Facebook]

Chiar dacă Sorin Bontea este prezent adesea pe micile ecrane, acesta nu a oferit foarte multe detalii despre familia sa.

În cadrul unui podcast, cheful a povestit o întâmplare amuzantă din viața de familie, subliniind cât de greu i-a fost să se maturizeze atunci când și-a întemeiat o familie.  

„Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40. Vorbesc serios. Eram responsabil, totuși. Pot să îți povestesc ceva. Era după 1995 încolo, lucram pe vremea aia la un restaurant chinezesc celebru, și stăteam seara să joc remi și biliard. Veneam acasă dimineața, o așteptam pe nevastă-mea să plece la serviciu. Fii-miu era mic, îl legănam pe picioare așa, ca să nu mă certe. Că mă certa că vin acasă târziu. Lucram o zi da, una nu. Stăteam ba la biliard, ba cu băieții. Și vine într-o dimineață, încă nu plecase la serviciu. Eram frânt, ajung acasă, făcuse nevastă-mea tort. Și după ce m-a certat, în timp ce îl legănam pe picioare pe fii-miu, mi-a adus o felie de tort. Și stăteam așa rezemat, să îl legăn să adoarmă. Am adormit cu tortul în mână. Și nevastă-mea a venit după zece minute: eu plin de tort din cap și până în picioare, fii-miu la fel. Mamă... Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea. Doamne. Vezi? Încă nu eram matur. M-am maturizat, cred, când am început să plec pe vas”, a povestit Sorin Bontea în cadrul unui episod al podcastului realizat de Mihai Morar pe Youtube.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies