Cine este Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România? Mama lui este celebră și apreciată de toată lumea!

Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România
Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România

După eliminarea lui Cătălin Moroșanu, un alt concurent va face parte din echipa Faimoșilor. Ștefan Ciuculescu este noul membru de la Survivor România.

Un nou concurent intră în cea mai urmărită competiție televizată din țara noastră. După eliminarea lui Cătălin Moroșanu la cererea medicilor, un sportiv de seamă va ajunge în echipa Faimoșilor. 

Cine este Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România?

Ștefan Ciuculescu a acceptat să participe la Survivor România și este gata să dea tot ce are mai bun în jungla din Republica Dominicană.

În vârstă de 27 de ani, Ștefan Ciuculescu practică fotbalul de la vârsta de şapte ani și astfel a reușit să ajungă un nume important în România.

De-a lungul carierei a jucat ca portar la Steaua București, în echipa de juniori. Ștefan Ciuculescu a jucat pentru mai multe echipe din România și până să accepte participarea în cadrul competiției Survivor România a fost portar al echipei Rapid București.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor România, viitoare mămică: "Da, îmi doresc"

Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România, are o mamă celebră
Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România, are o mamă celebră

Pasiunea pentru fotbal o moștenește de la tatăl său, fost fotbalist și fost arbitru divizionar.

În prezent, Ștefan Ciuculescu antrenează copii pentru a deveni viitori portari de succes și încearcă să le transmită toate învățăturile pe care le-a notat de-a lungul timpului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, campioană la spadă

În trecut, Ștefan Ciuculescu a încercat să practice scrima, urmând pasiunea mamei sale, Alina Ciuculescu, campioană la spadă și floretă, cu un palmares incredibil. 

Alina Ciuculescu a fost premiată cu argint și bronz la Campionatele Mondiale Militare împreună cu echipa de spadă și floretă, a făcut parte din echipa națională de spadă a României, a câștigat de cinci ori Cupa României la spadă,

iar o singură dată a devenit campioană națională în anul 1990.

Citeste si: Lovitură dură pentru Jador la Survivor România! Georgiana nu vrea să devină mamă în viitorul apropiat

Alina Ciuculescu a oferit o performanță incredibilă împreună cu echipa de senioare la spadă a României.

Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România
Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România

Cu mama lui Ștefan Ciuculescu în calitate de antrenor secund, România a cucerit în iunie 2017 medalia de bronz la Campionatul European de seniori de la Tbilisi.

Ștefan Ciuculescu este pasionat de karting, dar îi place şi să schieze și să pescuiască. Ștefan Ciuculescu a dorit să participe la Survivor România, sezonul 2, pentru a-și depăși limitele și pentru a vedea cât de puternic este.

Faimosul este convins că va face față provocărilor în jungla Dominicană pentru că este încrezător în puterea lui de adaptare la nou.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Se consideră un om de echipă datorită meseriei sale și speră să se înțeleagă bine cu colegii din echipa Faimoșilor.

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Alexandra Stan de la Survivor România, viitoare mămică: "Da, îmi doresc"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies