Cine este Steliana Sima. „Am fost o luptătoare de când mă știu, fac parte din categoria oamenilor care nu lasă pe mâine ce pot să facă azi."

Cine este Steliana Sima. „Am fost o luptătoare de când mă știu, fac parte din categoria oamenilor care nu lasă pe mâine ce pot să facă azi.
Cine este Steliana Sima. „Am fost o luptătoare de când mă știu, fac parte din categoria oamenilor care nu lasă pe mâine ce pot să facă azi."

Steliana Sima este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară.

Încă din 1983, artista a debutat în lumea muzicii și a reușit să își bucure fanii cu vocea ei, zeci de ani la rând.

Vedeta a povestit atât despre viața sa profesională, cât și despre cea personală.

Cine este Steliana Sima

steliana sima familie
Ce a declarat Steliana Sima despre familia sa[Sursa foto: Facebook]

Citeste si:  “Maria Ciobanu nu prea era solicitată”. Dezvăluiri neștiute despre Maria Ciobanu. Gheorghe Turda povestește despre petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

Majoritatea persoanelor o știu pe vedetă drept Steliana Sima, însă acesta este doar un pseudonim artistic, fiindcă numele real pe care îl poartă este Florea Sima Cuța. În trecut, vedeta nu a cochetat de la început cu muzica, ci a urmat o carieră cu totul difierită. Inițial, Steliana a fost subcomisar de Poliție. Mai apoi, a fost angajată la Ansamblului „Rapsodia Oltului” din Slatina. La o vârstă destul de fragedă, cântăreața a primit funcția de director al Ansamblului Artistic Ciocârlia al MAI.

De peste 30 de ani de carieră, Steliana a reușit să își pună amprenta în muzică, domeniul care a făcut-o să își deschidă sufletul.

„Am fost o luptătoare de când mă știu, fac parte din categoria oamenilor care nu lasă pe mâine ce pot să facă azi. Dar fiecare zi vine cu bucuriile și problemele ei. Am devenit mult mai cumpătată în ceea ce fac, entuziasmul nu l-am pierdut, dar îl gestionez mult mai rațional.

Când ești tânăr, ai impresia că poți răsturna munții și brazdele și chiar reușești, dar asta implică foarte mulți nervi măcinați. Să fii perfecționist nu e bine, riscul este foarte mare. Nu am învățat încă să pierd, dar sunt mai cerebrală și știu să așez lucrurile altfel”,  a precizat artista in cadrul unui interviu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cum i-a schimbat Maria Ciobanu viața Stelianei Sima

steliana sima varsta
Ce vârstă are Steliana Sima[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău..."

De fiecare dată când are ocazia, Steliana aduce doar cuvinte de laudă, față de multe persoane din industria ei. Cu toate acestea, Maria Ciobanu este cea pe care vedeta o apreciază cel mai mult, fără de care viața ei ar fi fost cu totul diferită.

„Maria Ciobanu, care are o amprentă semnificativă în cariera mea. Domnia sa m-a întâmpinat la festivaluri şi mi-a propus să vin la Ciocârlia, iar astfel s-a schimbat sensul vieţii mele, pentru că aici am cântat alături de nume mari, aici m-am format ca artist, ca om.”, a povestit interpreta de muzică populară.

Steliana a mărturisit și că viața spirituală joacă un rol foarte important în parcursul ei, deoarece artista este extrem de apropiată de biserică.

„M-am organizat prost” Ce a declarat Steliana Sima despre viața de familie

Alături de soțul ei, cu care are o căsnicie de 32 de ani, vedeta a reușit să clădească o familie frumoasă. Cu toate că au trecut prin momente de cumpănă, artista a declarat că respectul dintre ei i-a ținut mereu aproape.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„La început te cunoști, te îndrăgostești, iubești. Rămâne iubirea, dar dacă nu există respect, nu poți să reziști.”, a mărturisit artista.

 Steliana și partenerul ei de viață au un copil, care le-a oferit șansa să fie chiar și bunici.

„Eu am fost foarte bine organizată în viață. Traiectoria vieții a fost așa: profesie, carieră, la 25 de ani mă mărit. L-am întâlnit pe soțul meu, ne-am căsătorit și am zis că în primul an trebuie să vină și copilul. Dacă nu fac copilul în primul an, mă iau cu drumurile și cu turneele și așa s-a și întâmplat, pentru că am rămas cu unul. Îmi pare atât de rău că n-am mai făcut o fetiță. Cred că m-am organizat prost, dar nu e nimic întâmplător.”, a povestit cântăreața.

Steliana Sima, activă pe rețelele de socializare

steliana sima
Steliana Sima[Sursa foto: Facebook]

În ultima perioadă, interpreta de muzică populară este din ce în ce mai prezentă în mediul online. La 57 de ani, vedeta este în pas cu tendințele, de aceea a înțeles cât de important este să îi mențină pe fanii ei, aproape de ceea ce se întâmplă în viața ei. Cu toate acestea, artista a menționat că nu îi este totdeauna atât de ușor.

„E adevărat, e corect să îți ții fanii aproape, să îi informezi despre activitatea ta, dar nu sunt eu aia. Eu am fost un om mai discret, nu am fost așa în față.”, a declarat Steliana.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies