Cine este Tavi Clonda. „Țin minte că aveam chitara sub pat pentru că nu aveam unde să o pun.”

Cine este Tavi Clonda. „Țin minte că aveam chitara sub pat pentru că nu aveam unde să o pun.”
Cine este Tavi Clonda

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Tavi Clonda!

Tavi Clonda, pe numele său întreg , Octavian Clonda, în vârstă de 44 de ani este unul dintre cele mai apreciate și cunoscute prezențe din showbiz-ul românesc și fiind, totodată, un cântăreț îndrăgit de mulți români. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre acesta!

Ce studii are Tavi Clonda

Cine este Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO Ce fel de tată își dorește să fie Tavi Clonda, atunci când fiicele sale vor fi adolescente? „Asta e important, să le câștig încrederea să îmi poată spună orice.”

Tavi Clonda a urmat cursurile gimnaziale și liceale în orașul natal, la Brăila. Încă de la o vârstă fragedă a cochetat cu muzica, chiar în primul an de școală, unde a participat la un curs de pian. Cu toate astea, odată cu trecerea anilor Tavi și-a dat seama că îi place să cânte la chitară. După ce a terminat cursurile liceale, acesta a studiat la Facultatea de Construcții Aerospațiale din Brașov. 

Cum s-a cunoscut Tavi Clonda cu soția lui, Gabriela Cristea

Cine este Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Tavi Clonda, despre cum a fost momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Cristea. “Îmi era frică și de cuvântul “soție.”

Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 10 ani alături de cunoscută prezentatoare TV, Gabriela Cristea, fiind căsătoriți încă din anul 2015. Din rodul iubirii celor doi au apărut pe lumea două fetițe deosebite, pe Victoria  și  pe Iris.

În perioada în care cei doi s-au cunoscut, Tavi Clonda se afla într-o relație care nu mai funcționa de mai bine de un an, iar Gabriela Cristea trecuse printr-un divorț destul de controversat cu Marcel Toader. Cu toate astea, acest lucru nu a fost un impediment, deoarece

între cei doi a fost dragoste la prima vedere la un casting, iar artistul s-a despărțit de partenera cu care era într-o relație.

Avem împreună 10 ani. După 2 ani ne-am și căsătorit. S-a legat așa. A fost foarte interesant. Când am cunoscut-o era cald. Era un fel de casting și mai multe banduri veneau acolo. Unul dintre banduri am fost eu. Să mă cunoască, să aibă interacțiune cu solistul.

A venit ea să facă pe șefa. Și-a pus picioarele pe masă. Pe mine nu m-a impresionat în sensul rău. După aceea m-a întrebat dacă mi s-a părut că a fost arogantă. Nu era arogantă, era naturală. Era vară, cald. A fost foarte ok pentru că a fost foarte naturală ea și mi-a spus că asta i-a plăcut și la mine. Eu eram foarte optimist, foarte natural, cum sunt de altfel și astăzi și asta i-a plăcut foarte mult.
Am rămas și împreună. Nu ne gândeam deloc
.”, a povestit Tavi Clonda despre prima întâlnire pe care a avut-o cu soția sa, în cadrul podcastului lui Adrian Enache.

Cine este Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Copilărie Tavi Clonda

Cine este Tavi Clonda[Sursa foto: Instagram]

Tavi Clonda a mărturisit că a avut o copilărie frumoasă, deși locuia împreună cu familia într-un apartament mic, unde el și sora lui aveau puțin spațiu pentru a se juca și a-și ține lucrurile. Părinții acestuia i-au oferit libertate, lucru care i-a permis să exploreze diverse activități care îi plac. Acesta cânta la chitară, pe care o ținea sub pat din lipsă de spațiu.

“Și acum mă întreb cum reușeam să stăm patru oameni acolo. Apartamentul era cu trei camere. Eu cu sora mea și cei doi părinți. Holul era lung, avea 7 m, țin minte și acum, jucam fotbal în casă, eram și eu mult mai mic, într-adevăr. Era frumos, a fost foarte frumos. Părinții mei m-au lăsat foarte liber, ceea ce a făcut și în cazul surorii mele, dar ea mai mult cu școala. Fetele cu școala, eram și eu cu școala, învățăm bine și am avut rezultate, dar eram mai băiat. Și mă lăsa un pic mai liber. Mă jucam, țin minte că aveam chitara sub pat pentru că nu aveam unde să o pun. Aveam un pat din acela cel mai înalt, iar când am luat prima chitară, nu aveam unde să o pun. Aveam un dulap, biroul pe care lucram, nu aveai loc unde să te învârți, doar așa un pic în cameră și nu aveam loc unde să pun alte lucruri”, a declarat Tavi Clonda în cadrul emisiunii online „În Oglindă”, de la Kanal D.

Cine este Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Tavi Clonda, despre cum a fost momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Cristea. “Îmi era frică și de cuvântul “soție.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies