Cine este TEO TRANDAFIR. „Fuga de sine se naște când ești copil.”

cine este teo trandafir
Cine este TEO TRANDAFIR. „Fuga de sine se naște când ești copil.”

Toată lumea o cunoaște pe una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la Kanal D, datorită succesului pe care aceasta îl are. Însă știați că își dorea să devină medic?

Aflați din rândurile următoare cum a arătat copilăria lui Teo Trandafir,  cum a reușit să fie una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV dar și câteva aspecte legate de fiica sa, care se apropie în curând de vârsta majoratului.

Marea majoritate a copilăriei sale, Teo Trandafir a petrecut-o tot acolo unde își petrecea și vacanțele, în Pitești. Prezentatoarea TV povestește că a avut perioade destul de îndelungate când se juca singură, pentru că tatăl său o ducea într-un cămin de nefamiliști, pe acea vreme, din spitalul Fundeni.

Având o curte foarte mare, Teo Trandafir a reușit într-un colțișor să își „clădească” propriul său univers. Avea un luminiș în care își făcuse ca o mini-gospodărie. Îi plăcea foarte mult că putea să petreacă timp doar cu ea fără alte persoane.

Însă aceasta a fost doar o mică părticică din copilăria lui Teo Trandafir. Chiar dacă era doar o elevă la o școală din Pitești, aceasta și-a dorit la un moment dat să devină și doctor, însă lucrurile au stat diferit.

Odată cu trecerea timpului, Teo Trandafir și-a dorit cu orice preț să ajungă să prezinte propria sa emisiune, acela fiind și momentul în care a realizat că trebuie să urmeze acest drum. Dorință care s-a și îndeplinit, în prezent Teo Trandafir fiind una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune.

Ce fel de copilărie a avut Teo Trandafir

teo trandafir copilarie

Citeste si: Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

Ce vârstă are Teo Trandafir

Pe numele său întreg, Teo Virginia Trandafir  s-a născut pe data de 2 iunie, în Pitești, Județul Argeș. Prin urmare, prezentatoarea TV are în prezent frumoasa vârstă de 53 de ani, iar încă din anul 2013, aceasta a intrat în echipa Kanal D.

Teo Trandafir se bucură de un succes complet în producția „Teo Show”, emisiune în care aduce nenumărate interviuri, dezvăluiri noi, povești de viață și nu numai, în fața publicului spectator cu celebrități din România, dar și din străinătate.

Întrebată despre cum au transformat-o toți acești ani de când face parte din echipa Kanal D, Teo Trandafir a răspuns: „Au fost zece ani de emoţii zilnice, zece ani de încercări de a fi mai buni cu toţii, pentru că dacă noi suntem bine şi ceilalţi sunt bine, atunci totul este perfect.

Efortul este conjugat, nu poţi face nimic de unul singur, mai ales în meseria asta. Potenţându-ne unul pe celălalt, ne-am "legat", ne-am apropiat unul de celălalt şi am pus umăr la umăr să facem astfel încât Kanal D să ajungă acolo unde este acum.”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cine este Teo Trandafir

teo trandafir varsta

Citeste si: Cine este CĂTĂLIN BORDEA. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

 

Ce studii are Teo Trandafir

Teo Trandafir  a studiat la Universitatea din București, în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, la secțiunea Arabă- Engleză.

Cu toate acestea, în prezent se poate spune că este o legendă vie în ceea ce privește televiziunea românească, fiind o jurnalistă cu o carieră admirabilă. Totodată este și un simbol al umorului românesc, care are în spate o experiență de două decenii în domeniul televiziunii.

„Cred că există un destin pe care tu îl poți schimba pe parcurs, cu mâna ta. Inițial ai fost "programat" într-un sens, dar dacă intervii în momente cheie în propria dezvoltare, ai posibilitatea de a schimba macazul.”, a menționat Teo Trandafir.

teo trandafir studii

Citeste si: Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Teo Trandafir a înfiat un copil

Teo Trandafir se poate declara o femeie norocoasă, de când în viața sa a intrat fetița ei Maia. În anul 2004, aceasta s-a decis să adopte o fetiță frumoasă, cu care se mândrește în prezent, din toate punctele de vedere. Cele două au o legătură extrem de puternică, iar Maia uimește pe toată lumea atunci când apare pe micile ecrane și discută exact ca un om matur. Acest lucru nu se observă doar în vorbe, cât și în gesturile și reacțiile acesteia.

Prezentatoarea TV spune că a primit un semn atunci când a fost vorba de adopție. Ca primă idee, Teo Trandafir nu se gândea la vreo adopție, însă odată ce a fost întrebată de anumiți prieteni dacă ar dori să adopte un copil care nu avea o situație financiară tocmai bună, răspunsul a fost pozitiv. Iar deși au mai apărut și alte ocazii de a adopta alt copilaș, Teo Trandafir a decis că Maia trebuia să fie acela.

Deși nu îi vine să creadă când a trecut timpul atât de repede, în curând, fiica lui Teo Trandafir va ajunge la frumoasa vârstă de 18 ani, la majorat. Întrebată într-un interviu dacă va schimba cu ceva acest lucru, relația dintre cele două, Teo Trandafir a răspuns că nu vede vreo diferența atât de mare, în afara faptului că va avea o mică libertate și va putea călători singură în străinătate. Totodată, prezentatoarea TV a ținut să menționeze că este conștientă de faptul că va urma o perioadă mai dificilă, pentru că Maia va ajunge să fie responsabilă pentru toate faptele ei, însă nu își face prea multe griji.

teo trandafir a infiat un copil

Citeste si: Cine este ANCA DUMITRA (Gianina), din Las Fierbinţi. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies