Cine este Theo Rose. „El a făcut și primul pas. I-a fost foarte frică.”

Cine este Theo Rose. „El a făcut și primul pas. I-a fost foarte frică.”
Cine este Theo Rose

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Theo Rose!

Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu, în vârstă de 27 de ani este una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe din țara noastră.

Ce studii are Theo Rose

Cine este Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum este viața lui Theo Rose de când a devenit mama și ce spune artista despre cum va arăta nunta? „Cred că e cea mai frumoasă parte a vieții mele.”

Datorită pasiunii pentru cântat încă de la o vârstă foarte fragedă, artista a urmat un liceu cu profil muzical, Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București. După absolvire, a dorit să cocheteze cu actoria, astfel că a hotărât să intre la UNATC, însă norocul nu a fost de partea ei deoarece nu a mai apucat să ajungă la examen. Cu toate astea, cântăreața s-a înscris la Universitatea Spiru Haret la actorie, dar între timp, secția s-a desființat și a fost repartizată la muzică.

Cum s-a cunoscut Theo Rose cu partenerul ei de viață, Anghel Damian

Cine este Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Theo Rose se bucură de ajutorul părinților în procesul de creștere al copilului: „Îl duc pe Sasha în fiecare weekend la ai mei. La țară acolo e ceva extraordinar. Stă pe la găini.”

Theo Rose și Anghel Damian, un cunoscut regizor de film, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani. Din rodul iubirii celor doi a apărut pe lume un băiețel, pe nume Sasha Ioan. În cadrul unui interviu, cântăreața a făcut mărturisiri sincere despre începutul relației cu partenerul ei de viață.

Înainte de a face cunoștință cu Anghel Damian, artista a trăit o poveste de dragoste de lungă durată cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte.

De asemenea, Anghel Damian era împreună cu Lia Bugnar. Din spusele artistei, cei doi s-au cunoscut la casting pentru un serial în care își dorea să joace. Deși amândoi se aflau în relații de lungă durată, a fost dragoste la prima vedere.

„El era în comisia casting-ului pentru serial. Nu știu ce a simțit el atunci și nici nu am îndrăznit să-l întreb.

Cert e că a fost așa un fulger când ne-am întâlnit pentru prima dată. Adică am simțit ceva diferit. După care casting-ul în sine a fost o experiență frumoasă pentru mine. Era unul frumos și deștept în fața mea, al naibii, care știa cum să-mi spună ce am de făcut, să îmi dea detaliile de care aveam nevoie. Eu m-am dus acolo ca o fată deloc actriță, cu textul învățat cu sfințenie și a încercat să facă din mine să fiu personajul ăla bun care am fost.
(…) El a făcut și primul pas. I-a fost foarte frică. El nu știa că eu împărtășesc aceleași sentimente, habar nu avea, a simțit că asta e. Eu simțeam, dar căutam să fug fiindcă am aflat între timp că nu e singur și am zis: ‘Aici e prăpăd’. Primul meu gând a fost să fug, de a mă retrage. Strici și casa omului, o strici și pe a ta. Oricum, era clar că ceva e în neregulă dacă ai ajuns să simți asta pentru altcineva.”
, a declarat Theo Rose în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Copilărie Theo Rose

Cine este Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose a povestit că în copilărie era mai neastâmpărată decât frații ei și nu era tocmai un model de cumințenie. Spre deosebire de copiii din generațiile actuale, artista nu cerea nimic de la părinți. Primea haine și lucruri de la frații ei mai mari, dar nu se plângea, conștientă fiind de lipsa posibilităților financiare. Avea strictul necesar acasă și nu simțea că îi lipsește ceva, mai ales că nici vecinii nu aveau lucruri speciale pe care să le invidieze. Totuși, a existat un moment care era fascinată de un ceas pe care îl vedea într-o reclamă la televizor.

”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului. În schimb față de generațiile actuale, eu am fost un copil care nu a cerut niciodată nimic. Mie îmi rămâneau chestii de la frații mei, dar nu am cerut, asta mi-a spus și mama. Știam că nu sunt posibilități, dar aveam strictul necesar acasă, adică nu duceam lipsă, plus că nici vecinii mei nu aveau, iar eu nu aveam la cine să văd nu știu ce jucărie pe care să mi-o doresc. În schimb, o singură dată s-a întâmplat o chestie care a îndepărtat limitele astea. Stăteam în fața televizorului și mă minunam când vedem o reclamă cu un ceas, dar de câte ori era reclama aia reacționam. Tata a văzut și într-o zi a venit poștașul cu un colet și am primit ceasul ăla. Am fost nedespărțită de el, În momentul ăla am înțeles că pot să am lucruri și nu este imposibil.(...) Cu chestia asta m-am gândit că aș putea ajunge și eu la televizor.  La școală am fost un copil bun și nu am încercat să forțez ce nu mi-a plăcut. Dacă nu îmi plăcea ceva nu învățam. Îmi asumam chestia asta! Mama și tata și-au dorit mult cu școala, în ceea ce privește notele, dar nu m-au forțat. De exemplu, la Română și Matematică îmi făceam treaba, dar era Desenul unde nu eram talentată. Mama a văzut asta, profesorii nu prea mă înțelegeau, stătea mama până la 3 dimineața și îmi picta. Am fost susținută de părinți”, a menționat artista, în urmă cu ceva timp.

Cine este Theo Rose[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum este viața lui Theo Rose de când a devenit mama și ce spune artista despre cum va arăta nunta? „Cred că e cea mai frumoasă parte a vieții mele.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies