Cum este viața lui Theo Rose de când a devenit mama și ce spune artista despre cum va arăta nunta? „Cred că e cea mai frumoasă parte a vieții mele.”

Cum este viața lui Theo Rose de când a devenit mama și ce spune artista despre cum va arăta nunta? „Cred că e cea mai frumoasă parte a vieții mele.”
Cum este viața lui Theo Rose de când a devenit mama și ce spune artista despre cum va arăta nunta? „Cred că e cea mai frumoasă parte a vieții mele.”

Theo Rose a vorbit despre viața de mămică, schimbările care au venit odată cu această etapă, dar și cum s-a gândit să arate marele eveniment pentru cei doi.

Theo Rose, cunoscuta și îndrăgita artistă, are o carieră de succes, iar din punct de vedere personal se poate declara mai fericită și împlinită ca niciodată, de când l-a cunoscut pe Anghel Damian, iar cei doi au devenit părinți. Aceasta a povestit în numeroase interviuri cum a început povestea lor de dragoste, iar invitată în cadrul emisiunii La Măruță, Theo Rose a vorbit despre noua etapă a vieții ei, cea de mama, în care acum încearcă să descopere noi lucruri.

A mărturisit că nu este deloc cum îți imaginezi că te vei descurca în anumite situații, la început, iar unele lucruri care se întâmplă cu copilul te transformă în totalitate.  “Cred că e cea mai frumoasă parte a vieții mele. E ceva ce descopăr acum. Te scoate din schema, îți dai seama, nu e deloc așa cum îți imaginezi la început, când rămâni însărcinată, începi să-ți faci planuri și să-ți imaginezi oare cum ar fi, cum te-ai descurca dacă s-ar întâmpla asta, dar momentul în care se întâmplă, oricare din lucrurile astea, că e vorba de febră, că e vorba
de o căzătură, că e vorba de orice, acolo te transformi.”
, a spus Theo Rose.

Cum va arăta momentul special din viața lui Theo Rose

Citește și: Theo Rose se bucură de ajutorul părinților în procesul de creștere al copilului: „Îl duc pe Sasha în fiecare weekend la ai mei. La țară acolo e ceva extraordinar. Stă pe la găini.”

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Anghel Damian și Theo Rose și cine a făcut primul pas. “Noi trăiam într-un basm.”

Theo Rose a vorbit și despre momentul cel mare din viața ei și a lui Anghel Damian. Motivul pentru care încă nu au făcut nunta este timpul, însă cei doi își doresc să meargă la starea civilă cu părinții și

nașii, apoi la biserică, iar totul se va termina doar cu o masă în familie.  “M-au întrebat și le-am spus că noi suntem pregătiți să ne luăm, timp nu avem. Când s-ar întâmpla, ar fi ceva de genul că mergem la starea civilă cu nașii, cu părinții și la biserică și cam asta o să fie nunta, o masă în familie. Nu e grabă, vrem să ajungem la biserică și pentru asta o facem.
Noi simțim că ne-am găsit unul pe altul.”,
a mai mărturisit artista.

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum a început povestea de dragoste dintre Anghel Damian și Theo Rose și cine a făcut primul pas. “Noi trăiam într-un basm.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies