Cum a început povestea de dragoste dintre Anghel Damian și Theo Rose și cine a făcut primul pas. “Noi trăiam într-un basm.”

Cum a început povestea de dragoste dintre Anghel Damian și Theo Rose și cine a făcut primul pas. “Noi trăiam într-un basm.”
Cum a început povestea de dragoste dintre Anghel Damian și Theo Rose și cine a făcut primul pas. “Noi trăiam într-un basm.”

Theo Rose a vorbit despre începuturile relației cu Anghel Damian și cine a făcut primul pas.

Theo Rose și Anghel Damina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au devenit și părinți. Artista și-a găsit împlinirea și liniștea alături de cunoscutul regizor, iar lucrurile între ei au început chiar pe platourile de filmare, așa cum ea a povestit în cadrul podcastului realizat de Liana Stanciu. Tânăra a mărturisit că i-a fost teamă la început de toate lucrurile pe care le-a simțit, așa că îl evita, dar inevitabilul s-a produs, deoarece erau mereu împreună la filmări.

Theo a mărturisit că și Anghel Damian i-a povestit ulterior că la el s-a întâmplat cu mult timp înainte, ba chiar a vorbit și cu un prieten despre ceea ce simte. 

“Pe platou a început să se întâmple. S-a întâmplat totul cu niște priviri. Am mai povestit, eu am încercat să fug din chestia aia, îl evitam, îl evitam, dar era cu mine la filmări și era foarte ciudat că îmi era rușine.

Anghel după mi-a povestit că la el s-a întâmplat cu mult înainte și că a avut și el discuții cu un un prieten și i-a spus  și prietenul a zis:  tu nu ești sănătos la cap.” “Nu îmi vine să cred când s-a întâmplat asta”. A zis: “pur și simplu asta e, asta simt.” Anghel a și făcut primul pas.”, a povestit Theo Rose.

Theo Rose, despre începuturile relației de basm

Citește și: Theo Rose vorbește despre momentul în care a aflat că este însărcinată: „Anghel a avut o reacție foarte frumoasă, dar și-a interiorizat-o. I-a fost teamă de reacția mea.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theo Rose, discuție neașteptată cu Irina Loghin! Ce a pățit artista când a plecat de la părinții săi? „Carafa aia am dat-o gata. Mă sunase doamna Irina Loghin cu o intenție extraordinară.”

Artista spune că a fost un început foarte frumos, iar tot ceea ce se întâmpla între ei nu avea deloc legătură cu realitatea. Simțeau că trăiesc într-un basm, dar în exterior era cu totul și cu totul altă poveste. În prezent, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, bucurându-se de fiul lor. 

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

“A fost o poveste foarte frumoasă. Ce se întâmpla nu avea legătură cu povestea, cu minunea care se întâmplase, de fapt. Noi trăiam într-un basm  și în jur era cu totul și cu totul altceva. Se vorbea despre alte prostii, dar până la urmă toate trec. Lumea uită sau nu uită, dar oricum, nu-i pasă nimănui de asta cu adevărat. E doar o chestie care te interesează pe moment, bârfa.”,

a mai spus Theo Rose.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Theo Rose, discuție neașteptată cu Irina Loghin! Ce a pățit artista când a plecat de la părinții săi? „Carafa aia am dat-o gata. Mă sunase doamna Irina Loghin cu o intenție extraordinară.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies