Theo Rose vorbește despre momentul în care a aflat că este însărcinată! „Anghel a avut o reacție foarte frumoasă, dar și-a interiorizat-o. I-a fost teamă de reacția mea.”

Theo Rose vorbește despre momentul în care a aflat că este însărcinată! „Anghel a avut o reacție foarte frumoasă, dar și-a interiorizat-o. I-a fost teamă de reacția mea.”
Theo Rose vorbește despre momentul în care a aflat că este însărcinată! „Anghel a avut o reacție foarte frumoasă, dar și-a interiorizat-o. I-a fost teamă de reacția mea.”

Artista a aflat că urmează să fie mămică în vacanță.

Theo Rose este fericita mămică a unui băiețel pe nume Sasha. Acesta a venit pe lume la scurt timp după ce artista și tatăl băiețelului, Anghel Damian, au început să formeze un cuplu. Cu toate acestea, cei doi au reușit să treacă peste provocările de la început de relație, dar și prin cele din viața de familie, formând un cuplu din ce în ce mai solid.

Cum a aflat Theo Rose că este însărcinată?

Citește și: În ce momente nu se poate ierta Theo Rose și cine i-a fost alături în clipele în care a fost la pământ? “Am câteodată sindromul acesta de persecutor.”

Theo Rose vorbește despre momentul în care a aflat că este însărcinată
Theo Rose și Sasha [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Theo Rose la biserică. Ce a spus artista de ținuta partenerului său. „La mine la țară nici nu te primea.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului „Magic Life”, Theo Rose a povestit despre momentul în care a aflat că va deveni mămică.

„Eram într-o vacanță când am aflat și asta pentru că prietena mea făcea mișto de mine că mâncam mult. Eu nu mănânc de obicei, dar atunci mâncam mult. Aveam impresia că se întâmplă asta pentru că m-am relaxat, sunt departe de orice muncă și orice formă de stres și mâncam.

Eram foarte sensibilă la mirosuri. La asiatici miroase urât tot timpul. Nu mi se părea ceva extraordinar. Prietena mea tot făcea mișto de mine, până când m-am enervat atât de tare într-o zi. Am fost pe o insulă, unde am stat o zi întreagă, mi-am făcut niște poze în costum de baie și ea se tot uita și îmi zicea că am altă formă la bazin. Atunci am zis că oprim să luăm teste de sarcină.
L-am luat pe primul, în 3 secunde au ieșit 2 linii.”
, a povestit artista.

Ce reacție a avut Anghel Damian când a aflat că iubita lui va aduce pe lume un copil?

Theo Rose vorbește despre momentul în care a aflat că este însărcinată
Theo Rose și Anghel Damian, alături de Sasha [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Artista a dezvăluit că partenerul său de viață a fost încercat de un sentiment profund de bucurie și încântare, însă, Anghel Damian a vrut să se asigure și că iubita lui este confortabilă cu această schimbare din viața sa.

Anghel a avut o reacție foarte frumoasă, dar și-a interiorizat-o, pentru că și-a dorit să fiu și eu ok și relaxată cu asta.

I-a fost teamă de reacția mea. Eu l-am văzut, îi încolțise o lacrimă în colțul ochiului. La mine era mai multă groază. Am avut nevoie de puțin timp în care să mă gândesc cum sunt eu în legătură cu asta, cum mă simt că urmează să mi se întâmple asta.”, a mai spus artista.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre copilăria sa: „N-am avut cea mai fericită copilărie! Provin dintr-o familie disfuncțională. Le mulțumesc că mi-au dat viață.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies