Cine este Vlad Drăgulin. "O să devină un mare actor, aveţi aur în casă!"

cine este vlad dragulin
Cine este Vlad Drăgulin

Vlad Drăgulin este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară. Insă știați că acesta se află într-o relație?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Vlad Drăgulin, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Vlad Drăgulin

Vlad Drăgulin s-a născut pe data de 5 septembrie 1990, în Buzău. Prin urmare, acesta are frumoasa vârstă de 33 de ani.

Citește și: Cine este Geanina Ilieş. "Mi-am dorit o schimbare, am zis că pot să fac mai mult pentru mine!"

vlad dragulin varsta
Cine este Vlad Drăgulin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cătălin Crișan. „Am făcut copii, am sădit un pom și cred că las ceva după mine. N-am făcut degeaba umbră pamântului.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce studii are Vlad Drăgulin

In ceea ce privește studiile sale, se pare că Vlad Drăgulin este absolvent al Liceului de Artă M. Sterian din Buzău, iar ulterior acesta a studiat și în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale (UNATC), din București.

În clasa a 12-a am început pregătirea pentru facultatea de drept, trebuia să învăţ pe rupte economie şi gramatică.

M-am pregătit cu cei mai buni profesori, apoi am învăţat cu tata care este economist. Din păcate, am picat admiterea.

Tata nu a vrut să mă lase la o şcoală unde „să tocesc” patru ani şi m-a îndreptat spre liceul de teatru Margareta Sterian. În clasa a 11-a a venit la noi, la Buzău, profesorul Cătălin Naum de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.

Caragiale. Îşi propusese să facă un spectacol cu elevii, iar un coleg a insistat să mergem împreună. Surpriză, din 90 de cursanţi, eu am fost unul dintre cei păstraţi. După doar câteva repetiţii, profesorul Naum le-a spus părinţilor mei că trebuie neapărat să mă mut la un liceu în Bucureşti. „O să devină un mare actor, aveţi aur în casă” tot spunea profesorul Naum. Ai mei au dat din cap neîncrezător
”,
a declarat Vlad Drăgulin, în urmă cu ceva vreme.

vlad dragulin iubita
Cine este Vlad Drăgulin[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Vlad Drăgulin

Atunci când vine vorba despre ocupația sa, Vlad Drăgulin este cunoscut pentru umorul său pe care îl deține, umor care l-a ghidat către cariera sa pe care o deține în prezent, prin intermediul căreia a reușit să afle ce înseamnă succesul.

Astfel, acesta a devenit cunoscut publicului larg, după ce a făcut echipă cu Mihai Bendeac, în producția unui show TV de amuzament.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

De atunci și până în prezent, acesta a reușit să își croiască drumul către această carieră și către o vizibilitate cât mai mare cu putință, lucrând ca actor, pentru mai multe producții TV, Dar și la teatrul de comedie din București, chiar și la radio, ajungând să fie chiar și concurent surpriză în cadrul unor emisiuni TV de umor și nu numai.

vlad dragulin studii
Cine este Vlad Drăgulin[Sursa foto: Instagram]

Cine este Vlad Drăgulin

Vlad Drăgulin este unul dintre cei mai apreciați oameni de umor din țara noastră, dar și actor. În ceea ce privește mediul online, acesta își bucură comunitatea de peste 200.000 de urmăritori, cu activitatea sa pe care o desfășoară în mod normal și zi de zi, atât prin intermediul fotografiilor, cât și prin intermediul videoclipurilor postate în mediul online.

Cu toate acestea, actorul preferă să-și țină viața personală cât mai privată cu putință și departe de lumina reflectoarelor, însă cu toate acestea, îi putem regăsi destul de rar în mediul online, atât pe el, cât și pe partenera sa Elena Manu. Se pare că cei doi formează o relație frumoasa și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei petreceri, iar de atunci și până în prezent, aceștia își continuă relația, regăsindu-i în fotografii postate mai des de către partenera sa.

vlad dragulin
Cine este Vlad Drăgulin[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Cătălin Crișan. „Am făcut copii, am sădit un pom și cred că las ceva după mine. N-am făcut degeaba umbră pamântului.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies