Cine este Geanina Ilieş. "Mi-am dorit o schimbare, am zis că pot să fac mai mult pentru mine!"

cine este geanina ilies
Cine este Geanina Ilieş

Geanina Ilieş este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, la momentul actual. Insă știați că aceasta a devenit mama la vârsta de doar 22 de ani?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Geanina Ilieş, ce vârstă are aceasta, dar și cu ce se ocupă în prezent. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Geanina Ilieş

Geanina Ilieş este născută pe data de 3 iunie. Prin urmare, aceasta are frumoasa vârstă de 38 de ani.

Citește și: Musacaua cu dovlecei, rețeta de familie a Paulei Chirilă, perfectă pentru cei care vor să evite cartofii. „I-am adăugat ceva pentru prima oară.”

geanina ilies fiu
Cine este Geanina Ilieş[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Rețeta de prăjitură de post cu mere de la Mănăstirea Țigănești. „Se face după o rețetă foarte veche”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu ce se ocupă Geanina Ilieş

În prezent, în ceea ce privește cariera sa, se pare că Geanina Ilieş s-a reîntors la pupitrul televiziunii, după o lungă pauză. Se pare că aceasta și-a dorit să se concentreze mai mult asupra afacerilor pe care le deține.

Am vrut să fac o schimbare în viaţa mea, mi-am dorit o schimbare, am zis că pot să fac mai mult pentru mine.

Sigur, m-a ajutat mult experienţa acesta în televiziune, am strâns multe idei şi asta m-a ajutat foarte mult în ceea ce priveşte promovarea salonului, comunicarea cu clienţii etc. Am avut curajul să fac o schimbare şi am calculat totul foarte bine ”, a declarat Geanina Ilieş, cu ceva vreme în urmă.

În plus, această perioadă a ajutat o pe Geanina Ilieş să contribuie la dezvoltarea sa atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, dat fiind faptul că aceasta a devenit mamă la vârsta de doar 22

de ani.

Important e să vorbești și să comunici tu cu copilul tău. De fapt, cred că asta este cea mai mare problemă, că nu e vina copiilor (…) Eu am încercat să îi ofer lui Patrik această libertate, să se dezvolte la nivel emoțional și cognitiv din toate punctele de vedere, exact așa cum trebuie să se dezvolte un copil. Am discutat cu el foarte mult de-a lungul timpului și fiind o diferență foarte mică de vârstă între noi, m-a ajutat foarte mult chestia asta ”,

a transmis aceasta, cu ceva vreme in urma.

geanina ilies varsta
Cine este Geanina Ilieş[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Geanina Ilieş

Geanina Ilieş este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, la momentul actual. Pe lângă succesul pe care aceasta l-a deținut și încă îl deține pe plan profesional, dat fiind faptul că a revenit pe micile ecrane, Geanina Ilieş se mândrește și cu ceea ce deține pe plan personal, mai exact cu fiul său Patrick, în vârstă de 17 ani, de care este foarte mândră.

Sunt o mamă modernă, care i-a plăcut tot timpul să îi dea libertate copilului, pentru a se putea exprima, pentru a putea învăța, pentru că e important să îi lăsăm să învețe și să își dea seama singuri care este drumul în viață. Ce-i drept, generația asta este foarte inteligentă din punctul meu de vedere. Îl văd pe fiul meu foarte axat pe școală, pe studii, știe exact ceea ce vrea să facă ”, susține Geanina Ilieș, în urmă cu ceva vreme.

Ba chiar mai mult de atât, se pare că fiul prezentatoarei TV se pregătește pentru o carieră în Business Management, posibilitatea de a își continua studiile în străinătate.

Acum se pregătește pentru Business Management și deja învață pentru examene. Este clasa a XI-a, încă din clasa a VIII-a știa cam ce vrea și sunt încântată. Din punctul acesta de vedere sunt liniștită. Dar nu este vorba despre mine, este vorba despre el, pentru că noi, părinții cel puțin în perioada asta trebuie să ne lăsăm ego-ul de-o parte ”, a adăugat aceasta.

geanina ilies instagram
Cine este Geanina Ilieş[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețeta de prăjitură de post cu mere de la Mănăstirea Țigănești. „Se face după o rețetă foarte veche”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies