Cine este Vlad Huidu. „Indiferent unde ne va duce viața, dragostea mea pentru ea va fi întotdeauna necondiționată și de neîntrerupt.”

vlad huidu
Vlad Huidu

Vlad Huidu este o persoană publică din România, care a ajuns și mai mult în atenția publicului, după ce a concurat, alături de soția lui, la o emisiune de tip reality-show. Află din acest articol cine este Vlad Huidu, ce vârstă are, dar și alte detalii surprinzătoare, atât din viața personală a vedetei, cât și profesională.

Vlad Huidu este soțul uneia dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Giulia Anghelescu, dar și fratele celebrului om de televiziune, Șerban Huidu. Deși persoanele dragi sunt în lumina reflectoarelor de ani buni, Vlad a ales, până recent, să stea în spatele acestora, prin prisma meseriei sale. Descoperă în rândurile de mai jos mai multe detalii, dar și declarațiile lui Vlad Huidu!

Ce vârstă are Vlad Huidu

Citește și: Șerban Huidu a vorbit despre cele două accidente care i-au marcat viața: „Pentru mine a fost mai greu primul accident! Am învățat din nou lucruri, să merg, să vorbesc.”

cine este vlad huidu
Cine este Vlad Huidu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Feli Donose. “Vreau să știu să separ rolul de mamă de Felicia femeia,”

Până la vârsta de 43 de ani, Vlad a reușit să își clădească o carieră de succes și o familie frumoasă.

Cariera lui Vlad Huidu

 A studiat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică și și-a format o carieră impresionantă, ca director de imagine. De-a lungul timpului, fratele lui Șerban Huidu și-a dedicat timpul pasiunilor sale, devenind o persoană relevantă în industria de media și comunicare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu

vlad huidu si giulia
Vlad și Giulia[Sursa foto: Facebook]

Vlad și Giulia formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au o relație longevivă, care deși a fost presărată cu momente de cumpănă, au reușit să își mențină familia unită și flacăra iubirii aprinsă. Vlad și soția lui s-au cunoscut chiar într-o televiziune, iar el a declarat că i-a atras atenția apariția cântăreței.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei.”, a declarat Vlad Huidu.

În anul 2012, cei doi și-au unit sufletele și au devenit soț și soție.

La scurt timp au apărut în viețile lor și cei doi copii, Mikael Eduard și Antonia Sabina.

„Cred că secretul unei relații de lungă durată este, în primul rând, înțelegerea și prietenia și trebuie să fie și dragoste clar pe acolo pe undeva, dar lucrurile astea sunt un pic mai importante și de asemenea, respectul. Cred că doar așa poți să ții o relație pe termen foarte lung.

Dacă nu sunt astea, degeaba este dragoste.”, a mărturisit soția lui Vlad Huidu, pentru Wowbiz.

Deși pare că au relația perfectă, Vlad și soția lui au fost la un pas să divorțeze, din cauza problemelor ce au intervenit în relația lor. Așadar, la acel moment, cele două vedete au hotărât că cea mai bună decizie pentru ei ar fi să ia o pauză. Decizia lor de a despărți doar temporar s-a dovedit a fi benefică, deoarece ulterior, au reușit să relaționeze și să se înțeleagă.

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

vlad huidu biografie
Vlad[Sursa foto: Facebook]

„Secretul relației noastre e faptul că ne completăm foarte bine și, chiar dacă ne mai dezechilibrăm uneori, reușim să ne punem pe poziție destul de repede. Soția mea are tendința să fie cicălitoare uneori, dar nu îndeajuns de tare încât să mă deranjeze acest lucru”, a povestit fratele lui Șerban Huidu.

Vlad Huidu este un tată devotat și implicat și reușește să fie lângă micuții lui. Atât Vlad, cât și Giulia, sunt niște părinți responsabili, care încearcă pe cât posibil să fie atât prietenii copiilor lor, cât și sursa de autoritate și respect. Cei doi au o regulă clar stabilită, aceea că până când cei doi copii vor împlini 18 ani, vor merge alături de ei în vacanțe.

„Indiferent unde ne va duce viața, dragostea mea pentru ea va fi întotdeauna necondiționată și de neîntrerupt. Ea este inima mea, bucuria mea și totul meu.”, a declarat vedeta, despre fiica lui.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este George Burcea. „Eu nu le numesc probleme, le numesc situații de viață de care ai nevoie ca să poți să evoluezi.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies