Ciorbă de burtă ardelenească. Mai bună decât cea mai bună

Ciorbă de burtă ardelenească. Mai bună decât cea mai bună
Ciorbă de burtă ardelenească. Mai bună decât cea mai bună

Ciorbă de burtă ardelenească – diferenţa dintre ea şi ciorba de burtă tradiţională este adăugarea rasolului sau/şi picioarelor de porc.

Mod De Preparare

Se spală şi curăţă bine rasolul sau/şi picioarele de porc. IMPORTANT: Când începe să fiarbă, îndepărtează spuma formată cu o spumieră.

Între timp curăţă legumele şi pune, separat, la fiert, burta cu puţin oţet şi las-o să dea în clocot.

Adaugă legumele peste rasolul sau/şi picioarele de porc şi lasă la fiert în continuare până când carnea se desprinde singură de pe oase.

Scoate bucăţile de carne şi lasă-le la răcit. Când s-au răcit îndeajuns, taie-le bucăţele şi pune-le înapoi în oală cu legumele. Adaugă şi burta şi extra apă, dacă se cere. Mai lasă pe foc până când burta este foarte bine fiartă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Tort cu mere, nuci şi brânză - reţetă delicioasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies