Ciorbă de burtă ardelenească. Mai bună decât cea mai bună

Ciorbă de burtă ardelenească. Mai bună decât cea mai bună
Ciorbă de burtă ardelenească. Mai bună decât cea mai bună

Ciorbă de burtă ardelenească – diferenţa dintre ea şi ciorba de burtă tradiţională este adăugarea rasolului sau/şi picioarelor de porc.

Între timp curăţă usturoiul zdrobeşte-l. Freacă-l cu sare ca pentru mujdei (până obţii o pastă albicioasă, adică). Separat bate ouăle cu un vârf de sare şi vreo 3 linguri de smântână.

Adaugă în ciorbă ouăle bătute şi jumătate din crema de usturoi. Opreste focul, acreşte cu oţet, după gust.

Ciorbă de burtă ardelenească se serveşte fierbinte, alături de restul cremei de usturoi, smântână, oţet şi nişte ardei iute.

sursa: reteteunica.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Tort cu mere, nuci şi brânză - reţetă delicioasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies