Ciorba radauteana. Delicioasa si potrivita pentru o zi rece

Ciorba radauteana. Delicioasa si potrivita pentru o zi rece
Ciorba radauteana. Delicioasa si potrivita pentru o zi rece

Ciorba radauteana este una dintre cele mai apreciate si nu e de mirare pentru ca e cu adevarat delicioasa si se prepara mai usor decat ai crede.

Cum se prepara ciorba radauteana:

    Curata legumele de coaja. Pieptul de pui trebuie si el curatat de piele si spalat.    

    Fierbe pieptul de pui in 2,5- 3 litri de apa si legumele, cu o lingura de condimente, pana cand carnea se desprinde de pe oase.  

    Scurge zeama, scoate oasele si taie carnea bucatele. Taie si legumele in bucatele. Apoi adauga bucatile de carne si legume inapoi in supa, lasandu-le sa fiarba.    

    Separat bate bine iaurtul si galbenusurile de ou, poti adauga si o lingura de smantana, amestecand bine.    

    In timp ce supa fierbe, adauga compozitia de ou si iaurt, amestecand continuu.

citeste continuarea aici



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop 26 septembrie. O zi plina de surprize

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies