DESCOPERĂ: Citate celebre despre emoții și sentimente

Citate celebre despre emoții și sentimente
DESCOPERĂ: Citate celebre despre emoții și sentimente

Descoperă cele mai frumoase citate despre emoții și sentimente.

Citate inspiraționale despre gânduri și emoții

„Nu este vorba despre ce ni se întâmplă, ci despre răspunsul nostru la ceea ce ni se întâmplă – aceea este ceea ce ne doare.” (Stephen Covey)

„Ceea ce pornește cu furie va sfârși cu rusine.” (Benjamin Franklin)

„80% din succesul unui adult vine din inteligență emoțională.” (Daniel Goleman)

„Inteligenta emoțională crește prin percepție.

Uită-te la momentul prezent și observă situația de la nivelul sentimentului.” (Deepak Chopra)

„Nu vreau să fiu la mila emoțiilor mele. Vreau să le folosesc, să mă bucur de ele și să le domin.” (Oscar Wilde)

„Am învățat că oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.” (Maya Angelou)

„Nu interesează pe nimeni cât de multe știi, îi interesează cât de mult îți pasă.” (Theodore Roosvelt)

„Una dintre marile descoperiri ale generației mele este că ființele umane își pot schimba viețile schimbându-și atitudinea mentală.” (William James)

„Educația este abilitatea de a asculta orice fără a-ți pierde firea sau încrederea în sine.” (Robert Frost)

 

„Emotiile nu sunt făcute să fie logice.

Periculos este omul care și-a raționalizat emoțiile.”( David Borenstein)

 

„Sa menții furia este ca a ține un cărbune încins în mână cu intenția de a-l arunca spre altcineva. Noi suntem cei care ne vom arde.” (Buddha)

 

„Poti cuceri orice frică dacă îți pui în minte asta. Amintește-ți, frica nu există nicăieri decât în mintea ta.”

(Dale Carnegie)

 

„Şi oamenii optimişti au gânduri negative. Ei însă nu le permit acestor gânduri să crească prea tare. Şi se asigură că le împiedică să îi urmărească toată ziua.” (Karen Salmansohn)

 

„Sentimentele sunt asemenea unor valuri: nu le putem împiedica să vină, dar le putem alege pe cele în care vrem să ne aruncăm.”

(Jonathan Martensson)

 

„Schimbă-ţi gândurile şi vei putea schimba lumea.” (Norman Vincent Peale)

 

„Nu reacţiona niciodată emoţional când eşti criticat. Analizează-te ca să vezi dacă această critică este justificată. Dacă este, atunci încearcă să îndrepţi. Dacă nu, continuă să îţi vezi de treaba ta.”(Norman Vincent Peale)

 

„Un om poate stăpâni ceea ce fac alţii, dar niciodată ce simt alţii.”

(Gustave Flaubert)

 

„Dar sentimentele nu pot fi ignorate, indiferent cât de nedrepte sau ingrate par.”( Anne Frank)

 

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Inteligența emoțională este abilitatea de a intui, înțelege, și de a aplica eficient puterea emoțiilor ca sursă de energie umană, informație, conexiuni și influență.”

(Dr. Robert K. Cooper)

 

„Unii oameni consideră că doar intelectul contează: cum să rezolvi probleme, cum să obții bani, cum să identifici un avantaj și să îl prinzi. Însă funcțiile intelectului sunt insuficiente fără curaj, dragoste, prietenie, compasiune și empatie.” (Dean Koontz)

 

Inteligența emoțională este un mod de a recunoaște, înțelege și alege cum simțim, gândim și acționăm. Ea ne modelează interacțiunile cu alții și înțelegerea despre noi înșine. Ea definește cum și ce învățăm; ne permite să ne setăm prioritățile; ne determină majoritatea acțiunilor zilnice. Studiile arată că este responsabilă pentru 80% din succes.” (J. Freedman)

 

Dezvoltarea inteligenței emoționale este unul dintre modurile de a te proteja de relații dăunătoare. Este o știință care a fost studiată și rafinată de peste un deceniu. Conform studiilor, respectul reciproc și comunicarea eficientă sunt aspecte cheie ale inteligenței emoționale.” (Liz Miller)

„Este important să înțelegem că inteligența emoțională nu este opusul inteligenței, nu este trimful inimii asupra capului – este intersecția unică dintre cele două.” (David Caruso)

„Atunci cand conștientizarea este adusă asupra unei emoții, puterea este adusă in viața ta.” (Tara Meyer Robson)

citate despre ganduri

Citeste si: Semne că un băiat te place. 20 indicii la care să fii atenta

10 Citate despre gânduri care te vor marca

1.„ Gândurile creează emoţii, emoţiile creează sentimente şi sentimentele creează comportamente. Aşadar este foarte important ca gândurile noastre să fie pozitive, pentru a atrage persoanele, evenimentele şi circumstanţele potrivite în vieţile noastre.”( Avis Williams)

2.„Dialogul tău interior, gândurile pe care le accepţi şi le hrăneşti, îţi determină emoţiile, percepţia, atitudinea, comportamentul şi calitatea vieţii. Gândurile sunt gânduri: fie că ele sunt pozitive, fie că sunt negative, cantitatea de energie pe care o consumi gândindu-le este aceeaşi. Poţi să ai gânduri prin care te victimizezi sau care te fac să accesezi emoţii negative (furie, ură, tristeţe, gelozie, invidie, etc.), ori poţi să ai gânduri care îţi creează şi susţin o atitudine de învingător. Ca de fiecare dată, alegerea îţi aparţine!”

( Ursula Yvonne Sandner)

 

3.„Circumstanţele creează omul în aceeaşi măsură în care omul creează circumstanţele.” (Karl Marx)

4.„ Mintea creează cu gânduri şi logică, dar vede cu lumină. Inima creează cu emoţii, sentimente şi visează, dar vede cu întuneric.”( Drunvalo Melchizedek)

5.„ Gândurile creează emoţii. Prin simpla observare a gândurilor viaţa ta se va schimba.”( Gheorghiu Radu)

6.„ Gândurile de ieri ţi-au creat prezentul. Gândurile de azi îţi creează viitorul.( James Newman)

7. Bunătate în cuvinte creează încredere. Bunătate în gândire creează profunzime. Bunătate în dăruire creează dragoste.”( Lao Tse)

8.„ Ca să-ţi schimbi atitudinea, trebuie mai întâi să-ţi schimbi gândurile şi sentimentele faţă de cauza îngrijorării tale. Înlocuieşte gândurile negative şi sentimentele de indecizie, teamă şi îndoială, cu gânduri pozitive şi sentimente bazate pe înţelegere, credinţă şi curaj.”( Herbert Harris)

 

9.„ Persoanele care avansează  în viaţă sunt acelea care caută circumstanţele pe care le vor şi dacă nu le găsesc le creează.”( George Bernard Shaw)

10.„ Banditul e omul care prin acţiunile sale creează avantaje doar pentru el însuşi şi în acelaşi timp creează suferinţă altora.”( Carlo M. Cipolla)

Citeste si:|| DESCOPERA|| Cele mai bune cărți despre femei pentru bărbați

Citate inspiraționale despre sentimente

„Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care să nu le poți pronunța.” (James Earl Jones)

„Poate că sentimentele sunt cele mai cumplite arme pe care le poate folosi omul ca să-și lovească adversarul.” (Honore de Balzac)

„Nu pot folosi logica dacă e vorba de sentimentele mele. Sentimentele mele necesită note muzicale, viori, limbaj poetic, metafore, linii poetice despre păsări sau păduri aglomerate de copaci. ” (Noah Cicero)

„Nu putem inventa sentimente. Le putem descoperi și exprima, iubi și urî, le putem apropia de inimă sau le putem respinge.” (Nichita Stănescu)

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Frumusețea unui sentiment se măsoară prin sacrificiul pe care ești gata să-l faci pentru el.” (John Galsworthy)

„Sentimentele sunt asemenea unor valuri: nu le putem împiedica să vină, dar le putem alege pe cele în care vrem să ne aruncăm." (Jonathan Martensson)

„Sufletul îţi vorbeşte prin sentimente. Ascultă-ţi sentimentele. Urmează-ţi sentimentele. Preţuieşte-ţi sentimentele.” (Neale Donald Walsch)

„Sentimentele sunt limbajul sufletului, dar trebuie să vă asiguraţi că daţi ascultare adevăratelor sentimente şi nu unui model contrafăcut, construit în mintea voastră.” (Neale Donald Walsch)

„Oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.” (Maya Angelou)

„Oamenii își schimbă sentimentele și comportarea la fel de repede cum își schimbă interesele.” (Arthur Schopenhauer)

„Cred că sentimentele nostre se irosesc în cuvinte; toate ar trebui transformate în acțiuni care aduc rezultate.” [Florence Nightingale]

„Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.” (Titu Maiorescu)

Citeste si: Top cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile

Citate scurte despre sentimente

„Sentimentul este limbajul sufletului” (Neale Donald Walsch)

„Miresmele sunt sentimentele florilor.” (Heinrich Heine)

„Nu puterea marilor sentimente face oamenii superiori, ci durata lor.” (Friedrich Nietzsche)

„Un om poate stăpâni ceea ce fac alţii, dar niciodată ce simt alţii." (Gustave Flaubert)

„Cât de târziu ne învaţă viaţa să preţuim sentimentele la adevărata lor valoare...” (Panait Istrati)

„Dar sentimentele nu pot fi ignorate, indiferent cât de nedrepte sau ingrate par.” (Anne Frank)

„Toată raţiunea noastră cedează în faţa sentimentelor.” (Blaise Pascal)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

DESCOPERĂ: Bărbatul FECIOARĂ. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies