Citeşte acest articol atunci când simţi că viaţa ta se ruinează

Citeşte acest articol atunci când simţi că viaţa ta se ruinează
Citeşte acest articol atunci când simţi că viaţa ta se ruinează

Acest articol îţi va reaminti despre importanţa în a avea ajutor în momentele de suferinţă. Nu ezita să-l ceri… chiar şi de la tine însăţi! Este scris de specialistii de la devorbacutine.eu pe care te incurajam sa ii contactezi.

Probabil acesta este unul dintre cele mai răspândite paradoxuri existente: când te simţi fericit, totul pare uşor, iar când eşti deprimat, şi cel mai simplu lucru ţi se pare o provocare.

Acest gând nu îmi iese din minte şi zilnic încerc să găsesc un răspuns. De ce trecem prin viaţă aruncându-ne dintr-o extremă în alta? De ce de fiecare dată totul este ori bine, ori rău? Cum putem să depăşim starea de rău, când ea ne iese de sub control? Cum putem să găsim ieşire din acest loc dezolant, lipsit de speranţă?

În acest articol vei afla despre ”primul ajutor” pe care poţi să ţi-l oferi atunci când simţi că viaţa ta trebuie salvată:

1. Acceptă ceea ce simţi

Dacă eşti o persoană sensibilă, ştii ceea ce simţi. Ştii că emoţiile tale nu te vor părăsi niciodată. Atunci care este soluţia, dacă experimentezi fiecare secundă ca pe una dureroasă, crezi că eşti la fund şi nu mai ai scăpare?

Una dintre cele mai simple şi accesibile metode să începi să te simţi mai bine este să îţi accepţi emoţiile. Găseşte un minut liber, deschide-ţi braţele pentru întreaga gamă de trăiri umane şi acceptă-le aşa cum sunt. Nu trebuie neapărat să le înţelegi. Nu trebuie să le analizezi şi să încerci să le schimbi.

Cel mai important este să nu le reprimi, ci să le permiţi să se manifeste.

Cu timpul emoţiile negative o să dispară. Nimic nu este veşnic.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Pildele Sfântului Dumitru pentru fiecare zodie în parte. Horoscopul românesc transmis din generaţie în generaţie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies