Ce să vizitezi în Seychelles. “Există o mică insulă care este locuită de un singur resort luxury, unde ajungi numai dacă ai aprobarea să mergi cu elicopterul."

Ce să vizitezi în Seychelles. “Există o mică insulă care este locuită de un singur resort luxury, unde ajungi numai dacă ai aprobarea să mergi cu elicopterul.
Ce să vizitezi în Seychelles. “Există o mică insulă care este locuită de un singur resort luxury, unde ajungi numai dacă ai aprobarea să mergi cu elicopterul."

În cadrul emisunii de la Kanal D "Dimineața cu noi", Adina Halas a vorbit despre ce putem vizita în Seychelles.

Adina Halas a discutat în cadrul emisiunii difuzate de Kanal D, în rubrica “Călătorește cu Halas”, despre locuri de vizitat în Seychelles.

Ce putem vedea în Seychelles

Cătălin Dumitru, consultant de turism, i-a oferit Adinei informații despre destinația de vis perfectă pentru cupluri și familiile cu copii, care ne pot fi de ajutor.
La întrebarea Adinei despre cât de departe este Seychelles de România, consultantul de turism i-a specificat timpul de parcurgere a unui zbor.
“Întreg segmentul până ajunge la destinație se parcurge în

general în 15 ore, desigur, cu tot cu escală.” a răspuns el.
Datorită peisajelor care te lasă fără suflare și locației, mai precis Oceanul Indian, este o locație perfectă atât pentru tinerii îndrăgostiți, cât și pentru familii.
“Înainte de toate, este o locație mirifică pe această Planetă. Este în Oceanul Indian, una dintre destinațiile care oferă culorile cele mai frumoase și mai calde de pe Pământ, și oferă multiple posibilități copiilor să descopere fauna și flora care să-i încânte și să le creeze și lor tot atâtea emoții.”
a menționat el.

Citeste si: Unde sa pleci in vacanta, daca iti place natura. Promitem amintiri de neuitat.

Citeste si: 3 Locații potrivite pentru ședințe foto. Sfaturi pentru fotografii reușite

De ce este recomandat să călătorim cu copii cu vârsta de peste 5 ani

Recomandarea consultantului de turism este ca familiile să călătorească cu copii care au vârsta peste 5 ani.


“Sunt mici circuite chiar și pentru copii în care sunt excursii pe insule în care broaștele țestoase sunt în libertate, pădure de mangrove, se face o adevărată drumeție unde micuții descoperă fel de fel de animăluțe, reptile și așa mai departe.” a precizat el.

Citeste si: Ce se poate vizita în Creta. Care sunt cele 8 obiective turistice pe care merită să le vizitezi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cum poți evita certurile din concediu? Fii atentă la aceste detalii!

Activități de cuplu în Seychelles

După câteva zile de relaxare, cuplurile vor dori să exploreze insula. Din fericire, această locație este bogată în activități de cuplu.
“Le va plăcea cu siguranță să descopere una dintre insulele particulare, să zicem La Digue, pentru că face parte din arhipeleagul Seychelles.

Este a treia mare insulă și oferă o experiență superbă prin faptul că acolo mijloacele de transport sunt doar bicicletele. Poți merge într-o plantație de vanilie în care să descoperi multe lucruri interesante: faimoasa plajă Source d'Argent, cea mai fotografiată plajă din lume.” a zis Cosmin Dumitru.

Citeste si: 3 Locații potrivite pentru ședințe foto. Sfaturi pentru fotografii reușite

Preparatele din Seychelles

Pe lângă plajele spectaculoase, oamenii sunt foarte pasionați de bucătăria din Seychelles.
“Cu siguranță luând contact cu bucătăria de acolo creolă, vei încheia o zi fabuloasă. (…) Bineînțeles că, la îndemână preparatele pe bază de curry care au importă o bucătărie asiatică, să zicem din zona indiană, și atunci orezul face parte din ingredientele principale. Pe baza acestuia și o mulțime de legume specifice locale, ei îmbină și oferă gusturi particulare față de ceea ce suntem obișnuiți de lumea din Asia.”

a spus acesta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cât de scumpă este o vacanță în Seychelles

La întrebarea Adinei Halas despre cât de costisitoare poate fi o vacanță în Seychelles, consultantul de turism a răspuns că poate ajunge la o sumă destul de mare față de alte insule.
“Pentru că structura acestui arhipeleagul nu oferă foarte multe unități de cazare diversificate, deci sunt mult mai puține, acest aspect ridică nivelul puterii de cumpărare. Întodeauna un pachet de Seychelles pornește de la circa 1600 euro de persoană un sejur, și de aceea, practic, nu este obșinuința de a merge ca în multe alte insule care poate se ajunge cu un tarif mult mai mic.” a precizat el.

Citeste si: Care este cea mai ieftină capitală din Europa. Unde îți poți face un city break, cu bani puțini

Experiențe pe care le întâlnești în Seychelles, și pe care nu le găsești pe alte insule

O experiență pe care o vom întâlni doar în Seychelles este cazarea pe o insulă cu un singur resort, unde se poate ajunge doar cu elicopterul.
“Există o mică insulă care este locuită decât de un singur resort luxury. Acolo poți ajunge numai dacă ai aprobarea să mergi în excursie cu elicopterul, și astfel vei descoperi o insulă sălbatică cu o natură extraordinară. (…) Vei descoperi prin serviciile acestui resort, numai pe baza unei excursii, niște lucruri foarte organice, bio, și un ritm foarte lent.” a povestit Cătălin.
În ceea ce privește timpul perfect de rezervare a unei vacanțe în Seychelles, Cătălin Dumitru a spus ca ar fi ideal sa luam biletele de avion din lunile, Aprilie spre Iunie, sau Octombrie și Noiembrie.

“Ideal este de la jumătatea lui Aprilie, către prima parte a lunii Iunie, și în Octombrie și Noiembrie. Acestea sunt perioadele cele mai potrivite când șansele de influență a musonilor care traversează zona să fie foarte redusă din ceea ce înseamnă precipitațiile care se pot abate asupra resortului.” a spus consultantul de turism.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

3 Locuri din București pentru ședințe foto instagramabile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies