Cine este CRISTINA DUMITRESCU, soția lui Chef Florin Dumitrescu

cine este sotia lui florin dumitrescu
Cine este CRISTINA DUMITRESCU, soția lui Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu este cunoscut de toată lumea. Soția sa însă este mult mai scumpă la vedere. Are 39 de ani, arată superb și împărtășește pasiunea celebrului ei soț.

Florin Dumitrescu profită de fiecare ocazie pentru a vorbi cu dragoste despre soția sa, alături de care are două fetițe. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România este, fără îndoială, Chef Florin Dumitrescu. Acesta a devenit celebru și datorită faptului că face parte din juriul emisiunii ”Chefi la cuțite”, unde îi are alături pe alți doi bucătari de top, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu .  

Cine este Cristina Dumitrescu, soția lui Chef Florin Dumitrescu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soția lui Sorin Bontea. Cum a cucerit-o acesta în urmă cu mai bine de 30 de ani

Cristina dumitrescu varsta

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este IRINA FODOR, zisă ȚUCA. Noua prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite și Asia Express

La doar 34 de ani, Florin Dumitrescu are o viață perfectă, așa cum el însuși dezvăluie: ”Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult”, a declarat celebrul bucătar. 

În 2014, Florin Dumitrescu   și-a unit destinele cu superba Cristina. Femeia este mai mare cu 6 ani, este de profesie jurnalist, iar acum are propriul blog de frumusețe. Această s-a născut la Satu Mare, în data de 31 octombrie și are vârsta de 39 de ani.

Cum s-au cunoscut Cristina si Florin Dumitrescu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soțul Simonei Halep| TONI IURUC

Cristina sima dumitrescu wikipedia

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soțul Loredanei Groza| ANDREI BONCEA

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cei doi s-a cunoscut în urmă cu 11 ani. Cristina venise la restaurantul la care Florin Dumitrescu era bucătar, pentru a afla mai multe despre el, cu scopul de a scrie un articol. 

“Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil.

Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!” a povestit Chef Florin Dumitrescu pentru Viva.ro

Pentru tânărul bucătar a fost dragoste la prima vedere. Și pentru că dragostea trece prin stomac, Florin Dumitrescu a apelat la o strategie clasică: i-a pregătit Cristinei un desert, care să o impresioneze. 

”Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost”,  a dezvăluit Dumitrescu. 

Apoi a căutat-o pe Facebook, iar după ce tânăra i-a acceptat cererea de prietenie, totul a venit de la sine.  ”Ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună. Așa că ea era pentru mine ,,Fructul Interzis” și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei”, a povestit Florin Dumitrescu.

Pasiunea pentru gătit, molipsitoare în familia Dumitrescu

Deși este foarte tânăr, Florin Dumitrescu se poate lăuda cu o vastă experiență în bucătărie. Asta și pentru că a început de la o vârstî fragedă să descopere misterele artei culinare. 

La 14 ani, și-a dat seama că vrea să devină bucătar și a făcut totul pentru a-și îndeplini visul. Tatăl său a fost cel care l-a ajutat să se angajeze ca ajutor de bucătar . 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul de 8 milioane de lei vechi, iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui”, a declarat Dumitrescu.

În 2007, tânărul a decis să plece în Italia, pentru a urma mai multe cursuri de gătit. După 3 ani a revenit în România și s-a angajat la un celebru restaurant din capitală. 

În televiziune a debutat în 2012, în emisiunea ”Masterchef”, unde îi avea colegi pe Sorin Bontea și pe Cătălin Scărlătescu. Patru ani mai târziu, cei trei bucătari s-au mutat la Antena 1 și au un real succes cu ”Chefi la cuțite”. 

Florin Dumitrescu a scris și două cărți: ”Gătește cu mine”, apărută în 2016 și ”Românește. Punct și de la capăt”, care a fost lansată în 2019. 

A avut succes și pe plan personal. S-a căsătorit cu Cristina Sima în 2014, iar înainte cu un an, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. În iunie 2013, s-a născut Ava Elisabeta, iar în aprilie 2015 a venit pe lume încă o fetiță, Mia Victoria. Și pentru că pasiunea se moștenește, cele două fiice ale bucătarului au prins drag de această meserie și își ajută tatăl cu tot ceea ce pot. 

Mai mult, în 2018, soția lui Dumitrescu a urmat un curs pentru a găti dulciuri raw-vegane și l-a absolvit cu brio. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Sima Dumitrescu (@cristinasimadumitrescu)



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este soția lui SORIN BONTEA. ”Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies