Cine este Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. ”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!"

Cine este iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc
Cine este Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. ”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!"

Află tot ce nu știai despre soțul Simonei Halep, Toni Iuruc.

Toni Iuruc( Gabriel Apostol Iuruc) este un binecunoscut om de afaceri din Constanța, cu o avere estimată la câteva milioane de euro.  Bărbatul în vârstă 42 de ani provine dintr-o familie foarte bogată de machidoni. Fiind înzestrat, potrivit apropiaților, cu o inteligență nativă, constănțeanul a avut succes în afaceri încă din tinerețe. De-a lungul timpului, a dezvoltat afaceri importante și în prezent, face parte din cercurile exclusiviste ale oamenilor de afaceri din Constanța.

Cu toate acestea, Toni Iuruc este unul dintre cei mai discreți oameni de succes din România. Sfera sa de activitate cuprinde afaceri imobiliare. Acesta deține imobile date spre închiriere unor firme și spații de locuit, de unde încasează lunar circa 100.000 de euro. Acesta deține și în București, în zona Grădinii Botanice, mai multe imobile de lux.
Cea care l-a ajutat în majoritatea afacerilor sale este nimeni alta decât mama sa, Genica Iuruc.

Cine este Toni Iuruc, soțul marii noastre campioane, Simona Halep

Citeste si: A murit Regina Elisabeta a II-a! Cine a fost Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. "Regina a murit in liniște la Balmoral în această după-amiază"

Citeste si: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină

Toni Iuruc are o pasiune pentru mașinile de lux.
Acesta deține autoturisme a căror valoare se ridică la câteva sute de mii de euro, printre care se numără un Mercedes S500, estimat la preţul de 150.000 de euro.
În anul 2002, omul de afaceri a înfiinţat agenţia de publicitate AdVenture, care a realizat, în anul 2008, campania electorală pentru Sorin Oprescu, în cursa pentru câștigarea Primăriei Capitalei.

Toni Iuruc a avut două casnicii eșuate

Citeste si: Cine este Simona Halep. "Acum iubesc tenisul din nou”

toni iuruc varsta

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Sper că ești OK. Te iubesc”. Simona Halep, dată dispărută după ce s-a speculat că divoțează de Toni Iuruc

Deși este un bărbat plin de calități, Toni, pe care prietenii îl descriu ca fiind „băiatul frumos care a făcut avere”, nu a avut noroc în dragoste.
Acesta a avut două casnicii care s-au destrămat, deoarece ambele partenere l-au trădat.
Prima soție, Alina, un fotomodel cunoscut, ar fi avut o relație extraconjugală, peste care omul de afaceri nu a putut sa treacă.
A doua căsătorie, cu Liana, a durat doar 10 luni, motivul separării fiind infidelitatea femeii.

Toni Iuruc este soțul Simonei Halep

cine este toni iuruc

Din luna iulie a anului 2018, Toni Iuruc formează un cuplu cu una dintre cele mai bune tenismene din lume, Simona Halep. Cei doi au o relație discretă, apărând pentru prima dată împreună după finala de la Wimbledon, în 2019, câștigată atunci de sportiva româncă în fața Serenei Williams. Simona Halep este una dintre cele mai bogate femei din România, câștigând sume colosale din meciurile de tenis.

Valoarea totală a averii campioanei se ridică la 30.000.000 de euro, conform surselor.
În viața de zi cu zi, Simona tinde să programeze orice activitate la minut, însă iubitul său are grijă să-i aducă aminte că este în afara terenului de tenis și că se poate relaxa.
„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată. Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, a mărturisit sportiva.

Toni Iuruc i-a oferit Simonei Halep un inel de logodnă în valoare de 24.000 de euro

simona halep si toni iuruc

După trei ani de relație, pe 10 iunie, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep, oferindu-i un inel din aur alb de 18 carate, cu diamante, care valorează nu mai puțin de 24 de mii de euro.
„E foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja, este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, a mărturisit Simona.
Marea campioană a declarat în nenumărate interviuri că își dorește foarte mult o familie și copii în viitorul apropiat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pe 23 iulie, cei doi au organizat o petrecere în curtea vilei de lux (1.000.000 de euro) din Izvorani, prin care au sărbătorit logodna.
Acest eveniment este specific în tradiția machedonescă și se numește ,,isuserea".
„Pentru cei ce nu știu, la Simona Halep nu a fost logodnă, ci <isusearea>. Acesta este un moment emoţionant pentru familia miresei, pe rând părinţii şi rudele apropiate îşi iau rămas bun de la mireasă şi o încredinţează mirelui. Soacra mare şi mătuşile fac cadouri ginerelui, de obicei un prosop. Se cântă cântece de rămas bun. Când iese din casa părintească, mireasa îşi face crucea de trei ori cu faţa către răsărit, este însoţită de două persoane tinere, fraţi, veri şi soacra le aşează pe umeri celor doi un cadou. Cu piciorul drept, mireasa păşeşte afară din casă. Mireasa este dusă lângă mire, care este pregătit de plecare”, a dezvăluit, Marian Sterea, fotograful de evenimente prezent la petrecere.

cine este iubitul simonei halep

Frumoasa tenismenă a purtat o rochie roșie ca focul, scurtă, fără un umăr, care îi punea în valoare silueta, strălucind printre invitați. Punctul de întâlnire al invitaților a fost un restaurant de lux din Pipera, de unde viitorul mire i-a preluat în mașini speciale și i-a condus la vila de pe malul lacului Snagov. Au fost aleși și nașii de cununie, Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli și soția acestuia. La petrecere, au luat parte foarte mulți invitați, însă marii absenți au fost Ion Țiriac și Gheorghe Hagi. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civilă la 15 septembrie 2021. 

Toni Iuruc a confirmat că va divorța de Simona Halep

toni iuruc wikipedia

O veste trista a luat cu asalt toate rețetele din mediul online. Simona Hale si afaceritul Toni Iuruc divorțează!

Omul de afaceri a confirmat despărțirea: ”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a declarat Toni Iuruc, citat de  Fanatik.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce pantofi ar trebui să aleagă Simona Halep pentru ziua nunții. Mihai Albu îi dă sfaturi: „Are foarte mult bun gust”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies