Cine este OLIVIA STEER, soția lui Andi Moisescu. "M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu”

cine este olivia steer
Cine este OLIVIA STEER, soția lui Andi Moisescu. "M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu”

Află tot ce nu știai despre soția lui Andi Moisescu, Olivia Steer.

Olivia Steer s-a născut în Oradea, pe 30 decembrie 1975, fiind prezentatoare de știri la un post de televiziune local încă din perioada liceului. Ulterior, a decis să urmeze cursurile Facultății de Drept, urmând să devină corespondent pentru „Evenimentul zilei”.

Olivia Steer a scris o bună perioadă de timp pentru publicația „Bihoreanul”, având și o pagină unde își așternea gândurile, „Povestirile Oliviei”.

Olivia Steer a fost, la un moment dat, gazda emisiunii „Dansez pentru tine” alături de Ștefan Bănică Jr, însă după ce a venit pe lume primul ei copil, David, s-a întors în televiziune în cadrul proiectului „Business Magazin”. Odată cu cel de-al doilea copil, Luca, a venit și proiectul „Doamne de poveste”, difuzat la acea vreme pe postul Acasă Tv.

Cine este Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu 

Citeste si: CV ADINA HALAS HUGEANU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

De o bună perioadă de timp, Olivia Steer a atras atenția publicului datorită stilului de viață pe care a ales să îl adopte, fiind, la fel ca soțul ei, Andi Moisescu, vegetarian convinsă. Aceasta îi îndeamnă pe toți cei care o urmăresc să adopte un stil de viață sănătos și să renunțe la obiceiurile care dăunează organismului.

Olivia Steer a stârnit un val de reacții în momentul în care a declarat că este total contra vaccinurilor, apărând ulterior zeci de voci care au sărit să îi conteste afirmațiile.

„Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă

ţin departe de ele”, a spus Olivia Steer, în cadrul unei emisiuni, în anul 2014.

Scriitorul Mircea Cărtărescu însuși a scris câteva rânduri despre Olivia Steer pe pagina sa de Facebook, după ce aceasta a lansat declarațiile care au stârnit un val de reacții.

Celebrul scriitor susținea că Olivia Steer „a avut ghinionul să întâlnească, în setea ei de adevăr, o cauză nedemnă de o ființă ca ea”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

sotia lui andi moisescu

Citeste si: PORTRET MARIA SPERANȚA: Cine este și ce profesie are fiica Adrianei Trandafir

Cum a început povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au căsătorit în urmă cu 17 ani, după ce destinul i-a adus împreună, din pură întâmplare.

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o”, a spus acesta pentru viva.ro.

În momentul în care cei doi au ales să-și unească destinele, Andi Moisescu depășise pragul de 30 ani și știa exact că își dorește să străbată un drum lung alături de Olivia.  

andi moisescu sotie

„Cred că am realizat destul de repede. Eram deja maturi amândoi. Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul, și cred că asta a contat foarte mult în apropierea noastră. M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu”, a mai dezvăluit Andi Moisescu.

Citeste si: CV VIVIANA SPOSUB: Cine este și ce vârstă are concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andi Moisescu și Olivia Steer, secretele unui mariaj de 17 ani

Andi Moisescu este unul dintre cel mai îndrăgiți prezentatori și realizatori de televiziune din România, devenind cunoscut publicului larg după ce a moderat proiecte de mare success ca „Pe bune?!” sau „Apropo Tv”, fiind jurat al talent show-ului „Românii au talent” o bună perioadă de timp.

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au căsătorit în anul 2004. Întrebat fiind care sunt secretele din spatele unui mariaj atât de longeviv, Andi Moisescu a spus că respectul și înțelegerea ar fi elementele de care are nevoie o relație pentru a rezista în timp.

andi moisescu si olivia steer

„Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva”, a declarat el. Prezentatorul recunoaște că este și romantic cu soția în unele momente.

Citeste si: PORTRET ESTERA BUBLE:  Cine este și ce profesie are sora Lidiei Buble

Andi Moisescu a mărturisit că se consideră un romantic incurabil și că nu ezită să facă anumite gesturi în intimidate pentru a o surprinde pe Olivia. Prezentatorul Tv mărturisește că, deși nu obișnuiește să cumpere flori, nu poate intra într-o încăpere în care se află o femeie fără a ține în brațe un buchet.

„Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră… Adesea nu mi se întâmplă să cumpăr flori, de ce să te mint, deși chiar ieri am cumpărat un buchet de flori. Dar, e adevărat, că nu pentru soția mea, ci am fost la cineva pentru prima oară într-o vizită și am acest obicei vechi, să nu intru într-o casă unde există și o femeie… fără să mă duc cu un buchet de flori. Mi se pare că e un gest minim de bun simț”, a mai spus Andi Moisescu.

Citeste si: BOGDAN: Cine este și cu ce se ocupă soțul Adrianei Trandafir



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este și ce profesie are Ioana Filimon. „Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies