Cine este VIVIANA SPOSUB. "Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis."

Cine este Viviana Sposub
Cine este VIVIANA SPOSUB. "Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis."

Află detalii neștiute despre Viviana Sposub, cum a început cariera sa în televiziune și cum decurge relația cu George Burcea.

Viviana Sposub s-a născut în Botoșani, pe 21 iunie 1997 și ceea ce multă lume nu știe este că frumoasa șatenă a studiat muzica în cadrul Liceului de Artă „Ștefan Luchian”. Viviana a debutat în televiziune în rolul de prezentatoare meteo, în cadrul Observatorului de la Antena 1.

Viviana Sposub a studiat muzica încă din copilărie. Timp de 12 ani, aceasta a luat lecții de canto și pian, terminând anii de liceu ca „șefă de promoție”.

Ce studii are Viviana Sposub

Frumoasa prezentatoare a absolvit școala de televiziune „Intact Media Academy” c u nota 10 și ulterior s-a înscris la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA. În anul 2019, Viviana a renunțat la postul de prezentatoare meteo, fiind în scurt timp coopatată în echipa Pro Tv.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator.

Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”,   spunea Viviana când îşi lua adio de la Antena 1.

Cine este Viviana Sposub 

Citeste si: NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

totul despre viviana sposub

Citeste si: INFORMAȚIE: Cine este RALUKA. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

Viviana Sposub, date biografice

Nume complet:  Sposub Viviana

Data naşterii:  21 iunie 1997

Locul naşterii:  Botoşani

Partener:  George Burcea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Studii: Facultatea de Relaţii Publice, SNSPA – Bucureşti

Înălţime:  1,76 m

La mai puțin de o lună după ce a încheiat colaborarea cu Antena 1, Viviana a intrat în echipa emisiunii „Vorbește Lumea”, în rolul de co-prezentatoare. Astfel că, alături de Adela Popescu și Cove, Viviana a început să-și clădească o carieră solidă în televiziune.

„Nici nu ştiţi cât de mult am aşteptat acest moment“, declara după aproape un an, Viviana avea să participe în show-ul „Ferma – Orăşeni vs. Săteni”, acolo unde urma să îl cunoască pe George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan.

Viviana și George s-au îndrăgostit pe loc și de atunci fomează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Cum a decis Viviana Sposub să vină în Bucureşti

Viviana Sposub a plecat din Botoşani la 18 ani, iar în Bucureşti nu avea pe nimeni. Venirea sfârşitului de săptămână era cea mai mare bucurie a ei. „Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis. Voiam să mă dezvolt și să muncesc pentru cariera mea.

La început, plecăm în fiecare weekend acasă, la Botoșani. Făceam vreo 8-9 ore cu trenul, însă nu conta!

Voiam să îmi văd familia, prietenii și iubitul de-atunci. Asta era singura mea bucurie. Însă ușor, ușor am început să cunosc tot felul de oameni și mi-am făcut prieteni și în București, m-am implicat în proiecte frumoase și, uite așa, toată viața mea s-a mutat în Capitală. Deși mi-a fost atât de greu la început, nu cred că m-aș mai vedea locuind în alt loc”, a povestit Viviana pentru Viva.

viviana sposub iubit

Citeste si: NUME REAL: Cine este THEO ROSE. Biografie: data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Viviana Sposub a fost într-o relație cu Ionuț Rusu

Înainte de a forma un cuplu cu George Burcea, Viviana Sposub s-a iubit cu Ionuț Rusu, însă cei doi au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Motivele care au dus la despărțire au rămas necunoscute.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis.”, declara Ionuț Rusu pentru cancan.ro înainte să intervină despărțirea.

George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit la prima vedere

Citeste si: NOUTATE: Cine este chef JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

viviana sposub si george burcea

Între Viviana Sposub și George Burcea a fost dragoste la prima vedere și după ce au părăsit show-ul din care făceau parte la momentul respectiv, cei doi nu au mai putut sta separați nicio secundă.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună.”

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este GEORGE BURCEA. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, divorț, cine este iubita lui

Cum îl descrie Viviana Sposub pe George Burcea

„Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg.

Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, îl descria Viviana Sposub pe George Burcea.

Viviana Sposub s-a alaturat echipei Kanal dupa participarea la Bravo, ai Stil! Celebrities!

Viviana Sposub este noua prezentatoare de la Kanal D. Alături de Bursucu, George Tănase si Patrizia Paglieri, aceasta va prezenta matinalul "Dimineata cu noi!"



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este CARMEN NEGOIȚĂ, noua concurentă de la Bravo ai stil! Celebrities

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies