DESCOPERĂ: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie. Care sunt cuplurile de aur ale zodiacului?

Compatibilitatea zodiilor în căsătorie
DESCOPERĂ: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie. Care sunt cuplurile de aur ale zodiacului?

Iată cu cine vei face casă bună, în funcție de semnul tău zodiacal!

În funcție de semnul tău zodiacal și de particularitățile pe care acesta le presupune, iată care sunt compatibilitățile în ceea ce privește o posibilă căsătorie.

Zodii compatibile Berbec

Compatibilitate pentru căsătorie Berbec

Cea mai bună compatibilitate pentru nativii din zodia Berbec, în ceea ce privește căsătoria, este cu Leii sau Săgetătorii. Zodiile de aer, în egală măsură, ca de exemplu Vărsătorii sau Gemenii, vor menține flacăra vie în relație, semnul de aer fiind cel care va aduce noutatea, Berbecul venind cu nebunia.

Zodii compatibile Taur

Compatibilitate pentru căsătorie Taur

Nativul din zodia Taur este puternic, încăpățânat, dar totodată un familist convins. Taurul este compatibil cu Fecioarele și Capricornii, dar poate fi la fel de împlinit și alături de nativii din zodia Rac sau Pești, formând un cuplu echilibrat.

Zodii compatibile Gemeni

Compatibilitate pentru căsătorie Gemeni

Gemenii se plictisesc foarte repede și au nevoie în permanență de persoane intrigante în jurul lor, care să aducă ceva nou în relație, în fiecare zi. Gemenii sunt compatibili cu nativii din zodia Balanță sau Vărsător.

Zodii compatibile Rac

Compatibilitate pentru căsătorie Rac

Nativii din zodia Rac sunt compatibili cu Peștii, dar și cu Scorpionii.

Racii sunt familiști și își doresc în viața lor parteneri stabili, care să le ofere atenția de care au nevoie.

Compatibilitatea zodiilor în căsătorie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Zodii compatibile Leu

Compatibilitate pentru căsătorie Leu

Nativii din zodia Leu sunt greu de înțeles și de aceea își găsesc mai greu partenerii ideali în materie de căsătorie.

Leii se simt împliniți alături de nativii din zodiile Berbec și Săgetător.

Zodii compatibile Fecioară

Compatibilitate pentru căsătorie Fecioară

Fecioara este compatibilă cu Taurul și Capricornul, formând cu acești nativi un cuplu sudat și stabil. Scorpionii, în egală măsură, se vor simți atrași de loialitatea Fecioarelor, dar și Racii vor face casă bună cu nativii mai temperați din zodia Fecioară.

Citeste si: Horoscop! Zodia care află că va deveni mămică în luna mai

Zodii compatibile Balanță

Compatibilitate pentru căsătorie Balanță

Balanțele sunt compatibile cu Gemenii sau Vărsătorii, întrucât acești nativi sunt libertini și nu suportă să fie controlați de partener. Libertatea este cuvântul cheie în aceste căsnicii.

Zodii compatibile Scorpion

Compatibilitate pentru căsătorie

Scorpionii sunt foarte pasionali și se aprind extrem de repede, fiind supranumiți amanții perfecți ai zodiacului. Acești nativi sunt compatibili cu Racii și Peștii, semne de apă care se lasă pradă emoțiilor.

Zodii compatibile Săgetător

Compatibilitate pentru căsătorie Săgetător

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Săgetătorii sunt schimbători și nehotărâți. Acești nativi sunt compatibili cu Berbecul și Leul, întrucât sunt singurii care pot ține pasul cu ei. Deși sunt visători, fiind foarte potriviți în relațiile de cuplu cu aventurierul Vărsător, aceștia sunt loiali și corecți, în egală măsură.

Compatibilitatea zodiilor în căsătorie

Zodii compatibile Capricorn

Compatibilitate pentru căsătorie

Cea mai bună compatibilitate pentru nativii din zodia Capricorn este cu zodia Taur sau Fecioară, întrucât aceștia sunt căutători de stabilitate. Scorpionii, în egală măsură, admiră ambiția Capricornului și stabilitatea emoțională a acestuia.

Citeste si: Cinci lucruri pe care le iubești la bărbații din Zodiile de Foc

Zodii compatibile Vărsător

Compatibilitate pentru căsătorie Vărăsător

Este inventatorul zodiacului, dornic în orice moment de o nouă aventură. Nativii din zodia Vărsător vor face casă bună cu Săgetătorul, care îl va susține în toate nebuniile lui, dar și cu Berbecul, care va fi o sursă de inspirație pentru el.

Zodii compatibile Pești

Compatibilitate pentru căsătorie Pești

Nativii din zodia Pești sunt extrem de înflăcărați și de aceea sunt compatibili cu Scorpionii, dar și cu Racii, care le vor declara iubirea veșnică, pe care aceștia și-o doresc cu ardoare.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies