Horoscop! Zodia care află că va deveni mămică în luna mai

horoscop mamici
această zodie va deveni mămică în luna mai

Femeia Taur va deveni o mămică fericită în luna mai. Să vedem ce-i prezic astrele acestui nativ din punct de vedere personal.

Elementul central al zodiilor este strâns legat de fertilitatea femeilor. În tradiția zodiacului, se știe că zodiile cele mai fertile sunt   cele de pământ, astfel că femeia Taur va avea șansa de a aduce pe lume un copil în luna mai.

Zodia care află că va deveni mămică în luna mai

Femeia Taur

Primul semn de Pământ din zodiac, femeia Taur are o capacitate fertilă foarte mare și își dorește cu ardoare copii.

Ea își aranjează foarte detaliat căsătoria, nunta și vârsta la care vrea să aibă copii. Când totul iese așa cum vrea ea, prinde curaj și ar vrea doi sau trei copii. Dar, când nu are lângă ea omul potrivit, nu se sfiește să fie o mamă singură, dar puternică. Este o mamă grijulie, capabilă de sacrificiu și foarte atentă la educația și destinul copiilor ei.

Citeste si: Calitatea ta numărul 1 pentru care ești atât de iubită, în funcție de zodia ta!

mamica luna mai
pentru acest nativ luna mai va veni cu o surpriză așteptată cu nerăbdare[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mămicile Taur vor avea parte de bebelușii lor chiar în luna mai, ceea ce va face această legătură să fie cu mult mai puternică.

Mamele născute sub semnul de Pământ sunt mai întotdeauna tradiționaliste și au o compatibilitate mult mai mare cu copiii lor.

Citeste si: Scrub cu mălai, cea mai eficientă metodă de exfoliere la tine acasă!

Cu toate că vor să fie mame perfecte, nativele din Taur pot ajunge să-și impună restricțiile asupra copiilor ceea ce va reduce din relația...ideală.

De asemenea, pot deveni mame materialiste ceea ce înseamnă că-și răsfață copiii cu cele mai noi telefoane sau laptopuri și asta poate duce la o schimbare negativă în comportamentul micuţului.

mamica horoscop
pentru această zodie, luna mai vine cu bucurie și zâmbete[Sursa foto: PixaBay]

Mama Taur este mereu deschisă pentru o îmbrățișare sau un pupic, orice care să-i arate că toată lumea îl iubește pe cel mic și e acolo pentru el.

Este genul de persoană care își face mii de griji în legătură cu viitorul copiilor, însă totul va ajunge să iasă exact așa cum au plănuit.

Mama Taur este o persoană creativă și plină de idei, ceea ce-l va face pe copil să gândească cu propria minte și să fie independent.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies