CITEȘTE: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie! Vezi cu ce zodie poți avea o căsnicie fericită

CITEȘTE: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie! Vezi cu ce zodie poți avea o căsnicie fericită
CITEȘTE: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie! Vezi cu ce zodie poți avea o căsnicie fericită

Află cu ce zodie te potrivești cel mai bine și cu care te poți căsători.

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Ești o fire energică și vulcanică. O zodie de foc ca și tine, Leul, te-ar putea ajuta să-ți duci visele la realitate, te va încuraja să-ți formezi o carieră și își va dori o căsnicie cu tine. Veți împărtăși împreună o pasiune sălbatică și autentică. 

Cea mai bună zodie pentru Berbec: Leul

Citeste si: //18 iulie 2021: horoscop// Află ce zodie ajunge în pragul despărţirii!

TAUR  (21 aprilie-21 mai)

Ești cunoscut pentru calmitatea și sentimentul de relaxare pe care îl transmiți celor din jurul tău, mai ales în momente de stres. Pasiunea Fecioarei îmbinată cu bunăstarea ta va rezulta un adevărat simbol al păcii. Dacă dorești să te stabilești la casa ta, un Rac este fix ceea ce îți trebuie.

Dacă ai nevoie de cineva care să te susțină pe culmile carierei tale și cu care să ai o legătură indestructibilă, Capricornul este cel mai potrivit pentru tine.

Cele mai bune zodii pentru Taur: Fecioară, Rac, Capricorn

GEMENI  (22 mai-21 iunie)

Nu există persoană care să nu se îndrăgostească de tine și de energia pe care o emani.

Ești înțelept și loial, deci ai nevoie de un Leu, care va aprinde focul pasiunii între voi și care te va face să renunți chiar și la folosirea telefonului cât timp sunteți împreună. Dacă îți dorești o conexiune vibrantă și electrică atât din punct de vedere fizic cât și psihic, ai nevoie de de un Vărsător, care este cunoscut pentru mintea lui deschisă. Pentru o legătură ceva mai intelectuală, o Balanță vă va oferi o călătorie de descoperire fericită, fără final.

Cele mai bune zodii pentru Gemeni: Leu, Vărsător, Balanță

RAC  (22 iunie-21 iulie)

Abilitatea ta de a te conecta cu oamenii și răbdarea fără limită de care dai dovadă sunt cele mai apreciate calități ale tale. Un Taur este potrivit dacă îți dorești pe cineva care să înțeleagă și să aprecieze toate eforturile pe care le faci, care să aibă aceeași dedicație pe care o ai și tu.

Un Pește îți va face inima să bată de fiecare dată când este aproape de tine și te va învăța cine este șeful când vine vorba despre legea atracției. Scorpionul este în topul compatibilităților pentru Taur. Este, de departe, cel mai devotat, moral și respectuos partener pe care l-ai putea avea și cu care poți forma o familie. 

Citeste si: //AFLĂ// Horoscop Rac luna IULIE 2021. Căsătoria îți poate bate la uşă!

Cele mai bune zodii pentru Rac: Taur, Pești, Scorpion

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

LEU  (22 iulie-22 august)

Ești o emoție care umblă pe două picioare. Cineva care va menține focul pasional de care ai nevoie este Săgetătorul.

Veți fi cuplul pe care toată lumea îl va urma când vine vorba de dragoste. Dacă sunteți în căutarea unei relații pline de farmec, care să împărtășească pasiunea carierei cu voi, gândiți-vă la un nativ din zodia Gemeni. Dacă știți cu exactitate ce vreți de la viață și de la partener, alegeți un Berbec care să vă susțină și să vă încurajeze în permanență deciziile. 

Cele mai bune zodii pentru Leu: Săgetător, Gemeni, Berbec. 

FECIOARĂ  (23 august-22 septembrie)

Sunteți o fire care este atașată de oamenii din jur, dar totodată independentă. Taurul este potrivit pentru tine fiindcă veți împărtăși aceleași filozofii de viață, idealuri și știți să țineți fluxul relației pe o linie fericită. Dacă vreți o pereche care să vă fie și partener de afaceri, alegeți un Capricorn, este bun conducător și foarte perseverent.

Cele mai bune zodii pentru Fecioară: Taur, Capricorn

BALANȚĂ  (23 septembrie-22 octombrie)

Ești o fire foarte romantică, dar foarte ghinionistă în general. Cel mai potrivit pentru tine este, fără dar și poate, nativul din zodia Gemeni. Acesta îți va reaminti zilnic cât de important și special ești, împărtășiți un aer comun. Gemenii te vor aprecia întotdeauna la adevărata ta valoare, te va adora, te va înțelege și îți va oferi echilibrul emoțional de care ai nevoie.

Cea mai bună zodie pentru Balanță: Gemeni

SCORPION  (23 octombrie-21 noiembrie)

Din nefericire, ai o reputație proastă pentru faptul că ești intens în relații, lucru care este perceput de mulți ca fiind negativ. O pereche bună pentru tine ar putea fi Capricornul. Te poate ajuta să te deschizi și să comunici tot ce simți în fața lui. O altă pereche bună pentru tine ar putea fi Racul, contrar zvonurilor cum că două semne de Apă ar fi un posibil dezastru. Dacă dorești să ai parte de echilibru, Peștii sunt cei mai potriviți pentru tine. Aceștia vă vor oferi o chimie de neegalat, romantism și o pasiune intensă, lucruri de care avem nevoie toți.

Cele mai bune zodii pentru Scorpion: Capricorn, Rac, Pești

SĂGETĂTOR  (22 noiembrie-21 decembrie)

Ești un cunoscut aventurier înțelept, așa că ai nevoie de cineva care să-ți susțină felul tău comic de a fi. Un Leu ar fi potrivit dacă ești nativ Săgetător, dar atenție! Este posibil să existe concurență între voi când vine vorba de cine va fi în centrul atenției. Dacă dorești un partener cu care să nu concurezi atât de mult, alege Vărsătorul. Aceștia au puterea să „răcească” conflicteletensionate dintre voi. Vărsătorii îți oferă spirit de aventură, dar te fac să dorești să fii acasă. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cele mai bune zodii pentru Săgetător: Șeu, Vărsător

CAPRICORN  (22 decembrie-19 ianuarie)

Se știe că ești loial, stăpân pe situații și capabil de orice. Un Scorpion sau o Fecioară îți pot oferi sprijinul de care ai nevoie pe termen lung atunci când dai de greu. Pentru o adevărată poveste de dragoste, Taurul este pregătit să ți se dedice. Dedicația ta și romantismul Taurului vor crea combinația perfectă pentru povestea voastră de dragoste.

Cele mai bune zodii pentru Capricorn: Scorpion, Fecioară, Taur

VĂRSĂTOR  (20 ianuarie-18 februarie)

Ești un spirit liber, idealist și sufletist. Cineva care te va înțelege cu adevărat este tot un Vărsător, sau Gemeni. Nativii din ambele zodii vor fi pe aceeași lungime de undă cu tine, te vor înțelege și te vor ajuta să experimentezi sentimente de neuitat. Un semn de foc potrivit pentru tine este Săgetătorul, care te va aprecia pentru tine și pentru independența de care dai dovadă.

Citeste si: Horoscopul lunii: Zodia care riscă să piardă totul în luna august

Cele mai bune zodii pentru Vărsător: Vărsător, Gemeni, Săgetător

PEȘTI  (19 februarie-20 martie) 

Ești cel căruia i se spune „visător, vindecător și îngrijitor”. Dacă îți dorești un echilibru și să fii cu picioarele pe pământ, caută să formezi o relație cu un Rac. Sunt, la fel ca tine, „îngrijitori”, dar sunt cunoscuți pentru succesul cu care pun baze într-o relație și modul în care fac partenerii de lângă ei să simtă că înfloresc. Dacă îți dorești pe cineva care să fie atent la tine și să fii în centrul interesului lor, alege un Scorpion. Aceștia vor da totul să te satisfacă și să te cunoască în totalitate. 

Cele mai bune zodii pentru Pești: Rac, Scorpion

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies