Cum poți obține manichiura “Glazed Donut” popularizată

Cum poți obține manichiura “Glazed Donut” popularizată
Cum poți obține manichiura “Glazed Donut” popularizată

De ceva timp circulă pe internet faimoasele unghii ale lui Hailey Bieber. Unghiile “Glazed Donut” sunt o manichiură cu pigmenți sidefați care aduc aminte de o glazură dulce de gogoși.

După cum știm cu toții, peste trendurile care circulă pe TikTok este greu de trecut cu vederea. Hailey Bieber, model internațional și soția lui Justin Bieber, a făcut furori cu noul său model de unghii, pe care multe dintre tinere deja l-au încercat. Iată ce trebuie să faci pentru o manichiură cu efect “Glazed Donut”!

Citeste si: Cum să îți pui unghii false acasă?

Ce este manichiura “Glazed Donut” și cum poți obține unghii perfecte

Multi dintre noi credem că modelul internațional, Hailey Bieber, a inventat manichiura “Glazed Donut”, la cât de des este auzită această expresie pe lângă numele ei. A început cu pielea “Glazed Donut”, mai exact un ten plin de rouă, mai texturat, cu produse din noua ei linie de îngrijire a pielii. Acum a adus în tendințe unghiile care se aseamănă cu niște gogoși glazurate.

Ele constau într-un lac alb, aplicat și cu un crom strălucitor. Cine ar fi putut vreodată ghici că numele unui aliment dulce din oricare cofetărie ar putea inspira sute de persoane?

Deși Hailey Bieber a fost ajutată de către un nails artist, manichiura “Glazed Donut” se poate face foarte ușor și acasă, fără a avea prea multă experiență în arta unghiilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Primul pas pe care manichiuristul ei îl face este să aplice o bază de protecție Gel Color.
Pentru  pasul doi, este nevoie să amestecați nuanța nude Pale to the Chef cu stratul de top Gel Stay Shiny, pentru ca nuanța să aibă un finisaj cât mai natural.
În final, pentru pasul trei trebuie să aplicați mixul de mai devreme și să finalizați manichiura cu perle sidefate Chrome Effects în nuanța Tin Man Can, pentru a stropi direct pe unghii.

Aceștia sunt toți pașii pe care Hailey Bieber îi face, însă există și o variantă mai ușoară cu produse pe care le putem găsi mult mai rapid.

Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Ce oje poți folosi ca să obții același efect

Pentru o altă alternativă a unghiilor “Glazed Donut”, există o altă variantă asemănătoare si nu foarte costisitoare.


Pentru început, trebuie sa îți pregătești unghiile prin a-ți șterge oja anterioară foarte bine cu acetonă, încercând sa îți alegi si forma dorită a unghiilor pentru a începe procesul.
Al doilea pas este să aplici un strat de bază pentru a proteja unghia de pete de lac de culoare, totodată, prelungind durata de viață a manichiurii tale.
Al treilea pas pentru a obține aspectul glazurat cremos, dar transparent, începeți să aplicați un strat subțire de lac de unghii alb, roz pal sau nud.
Mai apoi, pentru efectul de “Glazed Donut”, aplicați un strat subțire de ojă albă.
În ultimul pas pentru a obține un finisaj strălucitor, amestecați un lac sidefat pal cu un strat superior transparent.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: 3 Modele de manichiură pentru toamnă pe care le poți face chiar tu. Tendințe și idei pentru unghii care vor atrage toate privirile

Citeste si: Masca faciala cu aloe vera: o vei adora

De ce este atât de populară manichiura perlată

Vara este cel mai bun anotimp pentru a experimenta diferite manichiuri. De la nuanțe îndrăznețe ale celor mai nebune culori de unghii de vară, până la arta unghiilor cu fluturi inspirată de Y2K, există o mulțime de opțiuni de manichiuri. Unghiile “Glazed Donut” ating echilibrul perfect- sunt neutre dar ies ușor in evidenta, și sunt perfecte pentru orice tip de eveniment si merg purtate in orice anotimp.
Însă, trendul care a circulat pe toate platformele de socializare a început de la modelul internațional Hailey Bieber, care a apărut cu acest model de unghii “Glazed Donut”, și care a îndemnat multe persoane sa îl încerce.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Pașii pentru un machiaj de zi cu zi. Mira: "Întotdeauna o să fiu de părere că simplu va câștiga și va triumfa."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies