Modele de coafuri cu împletituri pentru fete cool

Modele de coafuri cu împletituri pentru fete cool
Modele de coafuri cu împletituri pentru fete cool

Descoperă cele mai cool modele de coafuri cu împletituri pe care le poți face chiar la tine acasă.

Înainte de a-ți împleti părul, trebuie să folosești un spray texturizant, ondulând fiecare șuviță în parte pe deget. Poți alege un spray cu efect marin, părul tău va fi mult mai strălucitor și extrem de maleabil.

Coafuri cu împletituri pentru păr scurt

Modele de coafuri cu împletituri pentru fete cool

4 codițe împletite

„Cel mai corect e să folosim produsele recomandate de profesioniști.

Specialistul cunoaște produsul și reacția părului la aplicarea acestuia. Nu experimentăm cu produsele profesioniste, ele sunt repartizate după tipul firului de păr, vopsit /nevopsit, lung/scurt, hidratat/dezhidratat etc. Un specialist face diagnoza (văzând părul în față) și recomandă un produs potrivit clientului. Mai sunt unele produse profesioniste care în condiții casnice nu ar avea același efect ca cel obținut în salon”, spune hairstylist-ul Andrei Cocieru.

Pentru a obține această coafură chic, trebuie să începi prin a împleti patru codițe, începând de la tâmple, care se vor continua pe spate.

În punctul în care se intersectează, trebuie prinse cu un elastic, lăsând vârfurile libere.

Citeste si: Cum să îți faci o coafură elegantă cu coadă de cal

Spic și răsuciri

Formați un spic începând din zona frunții și continuați-l către creștet. Opriți-vă în acest punct. Fixați coafura cu ajutorul unei agrafe colorate.

Trasați trei cărări pe zonele laterale. Cea de jos trebuie să fie deasupra urechii. Răsuciți șuvițele și prindeți-le folosind agrafe.

Coafura este gata! Ați obținut un look în aparență complicat, dar extrem de simplu de realizat!

Coafuri împletite pentru părul mediu

coafuri cu impletituri pentru par mediu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Space buns împletite

Dacă ești o fană înrăită a coafurilor purtate de Prințesa Leia, atunci acest tip de coafură ți se va părea de vis. Este extrem de simplu de realizat și la final, vei arăta ca o adevărată prințesă.

În primul rând, trebuie să împarți părul în două și să împletești fiecare jumătate. Pornește de la rădăcină și apoi răsucește codițele în jurul bazei sale, apoi ascunde vârfurile.

În jurul cărării centrale, poți forma și două mini spicuri.

Citeste si: Cum să-ți faci bucle lejere la tine acasă, dacă ai părul mediu

Poți finisa această coafură cu ajutorul unui tratament-gloss pentru strălucire!

„Produsele de îngrijire naturale au efect doar pe părul natural, în rest, pe părul vopsit, au un efect minim. Însă dacă totuși ați găsit o mască naturală care chiar vă hidratează părul, neapărat o fixați nu mai mult de 20 de minute, apoi clătiți cu apă caldă.

Clătiți bine, pentru a elimina toată soluția de pe păr”, ne sfătuiește hairstylistul Andrei Cocieru.

Citeste si: Cum să folosești uleiul de cocos pentru decolorarea părului

Împletitura „lăptăreasă” (Milkmaid braid)

Pentru a obține un astfel de look, îți recomandăm să ai părul nespălat de minim o zi. Puteți aplica la rădăcină șampon uscat, întrucât acesta va îmbunătăți semnificativ textura părului.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Împletituri pas cu pas pentru părul lung

coafuri cu impletituri pentru par lung

Coadă de pește șarmantă

Pentru a obține acest tip de coafură, trebuie să împarți părul, înainte de toate, în două secțiuni. Vei lua o șuvită din prima secțiune și o vei trece de-a curmezișul, pentru a se uni cu părul rămas din secțiunea a doua. Trebuie să repeți procedeul și în partea opusă.

Trebuie să te oprești când observi că mai rămâne aproximativ o treime de păr liber, pentru a obține acel efect boho.

La final, trebuie să pulverizați fixativ pentru a vă asigura că va rezista coafura cât mai mult timp.

Citeste si: Modele de tunsori pentru femeile cu fața pătrată. Ce aleg vedetele

Ce produse pentru păr nu trebuie să lipsească din trusa unei femei

„Trusa unei femei trebuie să conțină un șampon potrivit părului, un balsam, mască, șampon pentru curățare intensă. Acest șampon îl folosiți după ce ați avut o coafură profesională. Mai puteți avea: ulei pentru vârfuri (în special pentru cele care au păr lung), lac pentru fixare medie, la fel nu uitați de un protector pentru placă, perie în două mărimi, mare și medie, clame, pieptene, spray hidratant și pentru descâlcire. Un păr frumos și sănătos are nevoie de grijă zilnică, dar și de produsele corespunzătoare tipului de păr”, spune hairstylist-ul Andrei Cocieru.

Citeste si: 4 modele de tunsori pentru fața rotundă. Ce ți se potrivește și ce nu



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum să transformi tunsorile filate în capodopere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies