DESCOPERĂ: Cine este ANDREEA RAICU. Biografie: data nașterii, viața personală, vârstă, carieră

cine este Andreea Raicu
DESCOPERĂ: Cine este ANDREEA RAICU. Biografie: data nașterii, viața personală, vârstă, carieră

Află totul despre Andreea Raicu, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV din România.

Data nașterii și copilăria Andreei Raicu

Andreea Raicu (44 de ani) s-a născut în București pe data de 18 iulie 1977 și este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România.

A fost un copil extrem de dorit, atât de părinții săi, cât și de cele trei surori ale mamei sale. A avut o copilărie fericită, fiind răsfățata familiei, mai ales a bunicii, cu care petrecea cel mai mult timp, întrucât mama sa era stewardesă și călătorea adesea prin toate colțurile lumii.


„Mama, fiind stewardesă, era destul de mult plecată, iar bunica și mătușile mă luau cu ele peste tot: mă duceau în parc, la mare, la munte. În fiecare an mergeam măcar o lună la casa de vacanta a uneia dintre mătuși, undeva la țară, intr-un loc idilic unde mă simțeam ca într-o poveste.
La noi acasa petreceam Sărbătorile, am niște amintiri extraordinare din acea vreme. Se strângea toată familia, eram foarte uniți și îmi dau seama că fiecare dintre oamenii dragi care m-au inconjurat în copilărie a lăsat asupra mea o amprentă importantă."
- își amintește vedeta TV.

Citeste si: //DESCOPERĂ// cine este IRINA RIMES. Biografie: data nașterii, nume real, iubit

Și pentru că nu exista niciun lucru pe care să și-l dorească și să nu îl primească, Andreea căuta să mulțumească celor din jur luând note mari.
Tatăl prezentatoarei și-ar fi dorit un băiat, după cum a povestit Andreea Raicu.

Vedeta mărturisește că era destul de băiețoasă pe când era copil și cu greu se lăsa convinsă să poarte o fustă sau o ținută elegantă.
„Tata, spre exemplu, și-a dorit un băiat, iar eu chiar mă comportam ca un baiat. Țin minte că ai mei nu reușeau să mă convingă să port altceva decat pantaloni. Mă urcam în copaci, săream garduri, nu-mi plăceau hainele de fetiță iar atunci când mergeam în vizite nu înțelegeam de ce trebuie să port rochii sau fuste.
Însă îmi plăcea să mă schimb de mai multe ori pe zi. Aveam enorm de multe haine și o mulțime de perechi de încălțăminte. Eram încântată, dar preferații mei au rămas, multă vreme, pantalonii."- spune Andreea.

andreea raicu biografie

Citeste si: //DESCRIERE// Cine este Benone Sinulescu. Biografie: data nașterii, căsătorie, carieră

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cariera vedetei de televiziune

La vârsta de 18 ani, Andreea Raicu a fost selectată la concursul Elite Model Look, pe care l-a și câștigat, ajungând în finala de la Seoul, în Coreea, unde a primit premiul Best Ellegance.
„Am revenit în țară unde m-au așteptat mai multe contracte pentru Milano, așa că o vreme am fost plecată acolo. Dar cel mai important moment din viața mea a fost atunci când Adrian Sârbu, dupa ce m-a văzut în mai multe prezentări Janine, m-a chemat să dau o probă cu Andi Moisescu pentru emisiunea matinală Ora

7, Buna Dimineata! Pentru prima dată, a trebuit să fac o alegere pentru că am luat proba, dar simultan mi s-au oferit contracte importante de modelling in Londra si Tokyo. A fost o alegere destul de grea: pe de o parte prietenii mă sfătuia sa aleg modellingul pentru că se castiga foarte bine iar cariera de model mă tenta, îmi plăcea să călătoresc, dar pe de altă parte m-am gandit că televiziunea îmi oferă posibilitatea de a face cu adevarat o carieră de lungă durată.
Am ales cea de-a doua variantă și nu am avut nici un regret, niciodată, deși a urmat o perioada extrem de grea."- mărturisește Andreea Raicu.
A fost privită mult timp ca un ,,fashion icon", stilul său fiind adoptat de multe femei din România și a fost implicată în numeroase proiecte caritabile(Festivalul Brazilor de Crăciun sau Organizația Salvați Copiii).
Cariera sa în televiziune a început în anul 1966 la ProTV. Andreea Raicu a prezentat emisiunile ,,Bună dimineața" și ,,Pro fashion".
În anul 2000, vedeta ,,migrează” la Prima TV, unde va modera numeroase emisiuni, dintre care, cele mai cunoscute sunt show-urile ,,Big Brother" și ,,Megastar".
„A urmat Big Brother, primul reality show de o asemenea anvergură de la noi. Am muncit din nou enorm, îmi aduceam aminte de primele mele luni in televiziune, dar nici nu simțeam oboseala ori lipsa timpului liber. Nu-mi păsa de nimic din toate astea, vroiam să știu cât mai multe, înainte de lansare îmi petreceam zile întregi vizionând înregistrări ale emisiunilor Big Brother din alte țări, mă pregăteam pentru un proiect uriaș pentru mine. Chiar așa a și fost. Am avut parte și de această dată de o echipa fantastică și în creșterea mea ca om de televiziune, Big Brother a fost o perioada hotărâtoare."- mărturisește Andreea Raicu.

Citeste si: //DESCOPERĂ// cine este NAOMI Hedman, iubita lui Florin Ristei| Biografie

andreea raicu varsta

În anul 2006, a lansat împreună cu Irina Schrotter o linie vestimentară intitulată ,,Irina Schrotter- Andreea Raicu".
Debutează în 2009 în arta cinematografiei, interpretând rolul principal în filmul ,,Efect 30", care a rulat pe Prima TV.
„Cu serialul de televiziune Efect 30 am trecut la un alt nivel al carierei mele. Mi-a plăcut să joc în acest serial, m-am pregătit intens pentru că, dintr-o dată, multe lucruri s-au schimbat. Am făcut cursuri de actorie, pentru a mă pregati pentru acest serial, am muncit enorm înainte de începerea filmărilor. Iar la filmări nu mai spun! Dar a fost o experiență de care sunt foarte mândră și care m-a îmbogățit atât pe plan profesional cât și pe plan personal."- spune vedeta.
În anul 2012 a lansat cartea ,,Mănâncă și arată bine", iar în 2014 a dezvoltat o revistă on-line, a ținut conferințe motivaționale ,,Trăiește frumos" pe YouTube și a deschis un magazin de haine, în mediul virtual.
„După 20 de ani petrecuti în televiziune am simțit că a venit momentul să fac o schimbare in viața mea și în 2012 am ales să dezvolt un proiect online in care sa împărtășesc împreună cu echipa mea, experiențe și informații care vă vor ajuta să trăiți conștient și echilibrat”, declară Andreea.
În anul 2015, Andreea Raicu a fost numită Ambasador al Solidarității Internaționale și a lansat împreună cu Stephan Pelger o colecție capsulă de rochii, numită ,,Stephan Pelger for Andreea Raicu".

andreea raicu relatii

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: //CITEȘTE// Totul despre cine este THEO ROSE| nume real, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Viața personală. Cu cine s-a iubit Andreea Raicu

Prima poveste de dragoste cunoscută publicului a început în anul 2003. Andreea Raicu și fotbalistul Cristian Chivu și-au anunțat relația, care a ținut însă doar un an de zile, cei doi desparțindu-se din cauza distanței.
În anul 2006, Andreea Raicu formează un cuplu cu Tudor Chirilă, solistul trupei Vama Veche, până în 2008, când amândoi au anunțat pe rețelele de socializare că s-au despărțit.
Andreea și Tudor sunt surprinși însă de paparazzi, în vara anului 2010, împreună, iar în anul 2011 pun punct definitiv unei relații cu năbădăi.
După un an de la despărțirea de Tudor Chirilă, vedeta TV îl cunoaște pe jucătorul de tenis Horia Tecău și cei doi decid să se mute împreună.
În timp, vedeta a realizat că provin din lumi diferite și după aproximativ un an de zile declară pentru revista Click: ,,Da, nu mai suntem împreună. Timpul ne-a demonstrat că provenim din lumi diferite."
După separarea de tenismen, Andreea nu și-a mai asumat public nicio relație.
Vedeta a recunoscut că, în relațiile de cuplu, nu a ştiut să aibă răbdare:
„Am fost mereu un om impulsiv şi lipsit de exerciţiul răbdării şi acest lucru mi-a afectat relaţiile.“

„Îmi plăcea, dar parcă mai avea nevoie de nişte ajustări. În multe relaţii am dus această luptă, până când am înţeles că este o nebunie. Fiecare om este aşa cum este.“

Citeste si: //CITEȘTE// Cine este Irina Loghin. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Andreea Raicu recunoaște că o greşeală majoră pe care a făcut-o în relațiile sale a fost faptul că a afișat o independență exagerată:
„Am făcut mulţi bărbaţi să se simtă prost pentru că nu i-am lăsat în niciun moment să creadă că am nevoie de ei. De fiecare dată când îmi ofereau ajutorul, insistam să mă descurc singură, dându-i astfel la o parte şi nelăsându-i să intre cu adevărat în viaţa mea... N-am înţeles că într-o relaţie sunt trei entităţi: eu, el şi noi. Drept pentru care nu înţelegeam nevoia celuilalt pentru timp, spaţiu şi activităţi doar pentru el. «Aş vrea să fac ceva împreună cu prietenii mei» pentru mine era «Nu te iubesc şi nu vreau să stau cu tine»“, a mărturisit Andreea Raicu.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies