Ciupercile pot fi folosite cu eficienta si pentru a preveni aparitia celulelor canceroase in corp. De asemenea, ciupercile au si un rol regenerator, ajutand la refacerea celulelor deja afectate.
Ciupercile contribuie la suprimarea afectiunilor canceroase actionand pe mai multe cai:
De exemplu, aceste legume actioneaza ca inhibatori ai anumitor enzime care stimuleaza producerea estrogenului, substanta ce favorizeaza aparitia cancerului mamar. Specialistii au cercetat asocierea pozitiva in alimentatie dintre ciuperci si ceaiul verde, statisticile demonstrand ca aceste doua alimente consumate in mod constant reduc cu pana la 90% riscul cancerului de san.
Pe langa rolul de inhibator si cel de antioxidant natural, ciupercile impiedica dezvoltarea celulelor tumorale fortificand sistemul imunitar. Datorita continutului ridicat de beta-glucon, substanta ce stimuleaza functia imuno-protectoare, aceste legume diminueaza riscul aparitiei celulelor canceroase.
Sursa: DcNews.ro
Ciupercile contribuie la suprimarea afectiunilor canceroase actionand pe mai multe cai:
De exemplu, aceste legume actioneaza ca inhibatori ai anumitor enzime care stimuleaza producerea estrogenului, substanta ce favorizeaza aparitia cancerului mamar.
Specialistii au cercetat asocierea pozitiva in alimentatie dintre ciuperci si ceaiul verde, statisticile demonstrand ca aceste doua alimente consumate in mod constant reduc cu pana la 90% riscul cancerului de san.
Pe langa rolul de inhibator si cel de antioxidant natural, ciupercile impiedica dezvoltarea celulelor tumorale fortificand sistemul imunitar. Datorita continutului ridicat de beta-glucon, substanta ce stimuleaza functia imuno-protectoare, aceste legume diminueaza riscul aparitiei celulelor canceroase.
Sursa:
DcNews.ro Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro