Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză!

Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză!
Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză!

Ciupercile pregatite la cuptor sunt absolut fantastice, indiferent de umplutura pe care o pregatesti.

Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză! Ciupercile pregatite la cuptor sunt absolut fantastice, indiferent de umplutura pe care o pregatesti. Avem pentru tine astazi o varianta de ciuperci umplute cu un amestec de crema de branza si bacon crocant. Intreaga ta familie se va indragosti garantat de acest preparat.

Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză!
Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză![Sursa foto: PixaBay]

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati ciuperci umplute cu bacon si crema de branza

Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 500 de grame de ciuperci, fara codite, 3 felii de bacon, 220 de grame de crema de branza, 4 linguri cu parmezan ras, 3 picaturi de sos barbeque, sare si piper dupa gust.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!

Cum pregatesti ciuperci umplute cu bacon si crema de branza

Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Timpul de preparare este de aproximativ 50 de minute. Din ingredientele mai sus mentionate se pot pregati 6 portii. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incingi cuptorul la 175 de grade Celsius. Pregateste o tigaie adanca incare sa pui feliile de bacon si sa le prajesti pana cand acestea devin crocante si bine rumenite.

Timpul de prajit este de aproximativ 10 minute. dupa ce sunt gata, scoate feliile de bacon pe un prosop de hartie, astfel incat sa se scurga uleiul bine de pe acestea. Dupa ce a fost scurs uleiul, intr-un bol, sfarama baconul in bucatele marunte. Asigura-te ca toata grasimea a fost scursa inainte. Adauga apoi crema de branza, 2 linguri cu parmezan ras, sosul barbeque si sare si piper dupa gust.
Amesteca bine, pana ce obtii o compozitie omogena. Umple apoi ciupercile cu compozitia obtinuta. Aseaza ciupercile pe o tava intinsa si presara deasupra lor restul de 2 linguri de parmezan. Pune apoi ciupercile la cuptorul incins si lasa-le la copt pana ce se inmoaie, iar umplutura se rumeneste, aproximativ 30 de minute. Serveste cald. Pofta buna!

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum trebuie ceapa depozitată corect și care este secretul pentru inelele perfecte de ceapă

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Zi decisivă pentru Claudia Pătrăşcanu. Judecătorii au luat o decizie după ce fosta soacră a acuzat-o că ar fi pus microfoane în ghiozdanele copiilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies