Cleopatra Stratan, detalii neștiute despre Edward Sanda! Ce spune artista după șase luni de la nuntă: „M-a luat cu altceva...”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut noi dezvăluiri despre unul dintre cele mai importante momente din viața lor.

În vara anului 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pășit împreună în fața altarului, acolo unde și-au jurat iubire veșnică. Cei doi formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri de la noi din țară, iar dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt este mai mult decât evidentă! Deși sunt încă foarte tineri, artiștii nu au băgat în seamă toate speculațiile pe baza relației lor și au continuat să își focuzeze toată atenția asupra familiei pe care vor cu orice preț să și-o întemeieze.

De curând, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost invitați în platoul unei emisiuni TV, acolo unde și-au deschis sufletele și au vorbit cu multă sinceritate despre unul dintre cele mai importante momente din relația lor și anume momentul cererii în căsătorie. Iată ce au dezvăluit cei doi tineri:

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil! Marele anunț a venit la doar câteva luni după căsătorie: „Fată”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cleopatra Stratan: „A făcut pasul ăsta chiar de ziua mea”

Foarte sinceră și dechisă de fel, artista a dezvăluit că Edward Sanda, partenerul ei de viață, a decis să o ceară în căsătorie chiar de ziua ei, lucru care a impresionat-o peste măsură.

După cum a spus Cleopatra Stratan, cererea în căsătorie reprezintă pentru ea cel mai frumos și inspirat cadou pe care l-ar fi putut primi vreodată. În plus, artista a primit de la soțul ei la momentul respectiv un buchet cu 100 de trandafiri, simbol al iubirii lui față de ea.   

„M-a surprins că a făcut pasul ăsta chiar de ziua mea. Și sincer a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit până acum.

M-a luat cu altceva, mi-a luat 100 de trandafiri”, a povestit Cleopatra Stratan, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Soția lui Adrian Minune, gest neașteptat după ce artistul a fost văzut cu o altă femeie! Fotografiile demonstrează totul

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Facebook]

Edward Sanda, detalii secrete despre inelul de logodnă!

Edward Sanda a mărturisit că singura persoană care știa încă de la bun început că vrea să o ceară în căsătorie pe Cleopatra Stratan a fost mama lui. Artistul spune că aceasta l-a ajutat să aleagă inelul de logodnă, însă la acel moment i-a fost cam greu, căci își dorea să fie cât mai aproape de preferințele ei.

„Mama a știut, a și mers cu mine să alegem inelul, a durat ceva până l-am găsit, am fost pretențios un pic și nici nu am avut măsura de pe deget, pentru că ea în perioada aia stătea la Chișinău, eu în București. Nu aveam niciun model și l-am luat așa, după ochi”, a dezvăluit Edward Sanda.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Speak și Ștefania, anunțul momentului! Cine i-a dat de gol pe artiști: „Așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies