Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declaraţie emoţionantă despre viitorul copil! Marele anunț a venit la doar câteva luni după căsătorie: „Fată”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil!
Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil!

Artistul nu a stat prea mult pe gânduri și a dat vestea cea mare! Cei doi au în plan să devină părinți de fată!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Tinerii și-au oficializat relația în urmă cu doar doi ani, însă lururile între ei au evoluat foarte repede, drept pentru care s-au și căsătorit recent. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar acum fanii așteaptă cu sufletul la gură să treacă la pasul următor, acela de a-și întemeia o familie.

Se pare că cei doi s-au gândit deja la acest lucru, iar vestea cea mare i-a bucurat enorm pe urmăritorii lor de pe rețelele de socializare!

Citeste si: Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc pe 14 august. Cum se vor îmbrăca îndrăgostiţii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram]

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil!

Edward Sanda este foarte activ pe Instagram, acolo unde nu trece o zi fără să posteze câte ceva pentru urmăritorii lui, atât din viața profesională, cât și din cea personală.

Recent, tânărul a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a satisface curiozitățile fanilor, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea veste!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Un internaut curajos a profitat de ocazie pentru a afla ce-și doresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda în legătură cu viitorul lor copil: fetiță sau băiețel, iar amândoi au căzut de acord că și-ar dori ca primul lor bebeluș să fie „fată”. 

Citeste si: Emily Burghelea se pregăteşte să devină, din nou, mămică! Vedeta și soțul ei au planuri mărețe pentru 2022: „ Nici eu și nici Andrei nu ne speriem să devenim iar părinți”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil!
Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil![Sursa foto: Instagram]

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declarații de dragoste pe Instagram

Este mai mult decât evident că cei doi trăiesc o poveste de dragoste la care mulți doar visează, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber chiar pe conturile lor de Instagram.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Edward Sanda i-a făcut o declarație de dragoste partenerei lui de viață de-a dreptul impresionantă, spunându-i că este „perfecțiunea întruchipată”.

„Pentru mine este perfectă, e perfecțiunea întruchipată din cap până în picioare" , a mărturisit atunci artistul.

Pe de cealaltă parte, Cleopatra a recunoscut, tot în mod public, faptul că unul dintre cele mai frumoase momente din relația lor a fost acela când Edward a cerut-o de soție.

„Iubesc totul la Edward, iar momentul meu preferat din relație a fost când m-a cerut în căsătorie”, a spus tânăra.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Prezentatoarea TV Ana Maria Păcuraru este însărcinată! Primele fotografii cu burtica de gravidă

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies