Cleopatra Stratan s-a pozat într-o ipostază... incendiară. Acum nu mai este fetița care cânta „Ghiță”, pentru că s-a transformat într-o o bombă-sexy!

cleopatra stratan, ipostază, bombă sexy, pavel stratan, ghiță
cleopatra stratan, ipostază, bombă sexy, pavel stratan, ghiță

Cleopatra Stratan s-a transformat total! Nu mai este fetița inocenta care îi cânta lui „Ghiță”, ci la 17 ani este bombă-sexy, în toată regula.

La 17 ani, Cleopatra Stratan s-a schimbat total. Deși a crescut în ochii publicului, având o carieră strălucitoare în lumea muzicii încă de când era copil, Cleopatra Stratan a ajuns o domnișoară superbă și, trebuie să recunoaștem, extrem de sexy!

Citeste si: Nu o mai recunoști! Cum arată acum Cleopatra Stratan: "Un personaj îndrăzneț care s-a îndrăgostit de un fotbalist"

cleopatra stratan, ipostază, bombă sexy, pavel stratan, ghiță
cleopatra stratan, ipostază, bombă sexy, pavel stratan, ghiță

Cleopatra Stratan, apariție incendiară pe Instagram

Ca un adevărat creator de conținut, Cleopatra Stratan are mereu foarte mare grijă la fotografiile pe care le postează pe rețelele sale de socializare, unde este foarte activă. Spre surprinderea tuturor internauților, bruneta în vârstă de 17 ani a apărut pe news feed-urile noastre îmbrăcată doar într-un halat de baie.

cleopatra stratan, ipostază, bombă sexy, pavel stratan, ghiță
cleopatra stratan, ipostază, bombă sexy, pavel stratan, ghiță

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Proaspăt ieșită de la duș, fiica lui Pavel Stratan arată DEMENȚIAL! Mai mult decât atât, aceasta are și preocupări culturale, recunoscându-le fanilor săi că este pasionată de citit, iar poeziile sunt marea sa dragoste. Iată, deci, că inteligența este al naibii de sexy, iar Cleopatra Stratan este definiția zicalei „Și frumoasă, și deșteaptă!”

Citeste si: Cleopatra Stratan și-a mărit buzele? Imaginea care a stârnit controverse pe insternet: „Jur că nu e Photoshop”

„Poezia face parte din viața mea de când mă știu. De-a lungul timpului m-am tot inspirat de la cei mai buni scriitori pentru a-mi șlefui imaginația, ideile și creativitatea. Costi Preda este unul dintre autorii mei preferați care mă inspiră și nu doar atât.

cleopatra stratan, ipostază, bombă sexy, pavel stratan, ghiță
cleopatra stratan, ipostază, bombă sexy, pavel stratan, ghiță

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

De fiecare dată când îi citesc lucrările am impresia că le scrie despre mine, pe limba mea. I-am citit dintr-o suflare cărțile Dor de dor de tine, pe care le răsfoiesc și acum când am nevoie de un gram de idei”, a mărturisit moldoveanca, pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Poezia face parte din viața mea de când mă știu. De-a lungul timpului m-am tot inspirat de la cei mai buni scriitori pentru a-mi șlefui imaginația, ideile și creeativitatea. @costipreda este unul dintre autorii mei preferați care mă inpiră și nu doar atât. De fiecare dată când îi citesc lucrările am impresia că le scrie despre mine, pe limba mea. I-am citit dintr-o suflare cărțile “Dor de dor de tine” pe care le răsfoiesc și acum când am nevoie de un gram de idei. Cu această ocazie am pregătit un concurs pentru voi organizat de @costipreda alături de @bestseller_books. Puteți câștiga cele 2 volume de senzație menționând 2 prieteni în comentarii și urmărind pagina @costipreda și @bestseller_books. Să aveți o săptămână plină de poezie!❤️❤️❤️ #giveaway #books #love #poemsoftheday

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) pe

Citeste si: Cleopatra Stratan, cu sânii la vedere, la numai 17 ani! Cum a reacționat tatăl ei



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Nu o mai recunoști! Cum arată acum Cleopatra Stratan: "Un personaj îndrăzneț care s-a îndrăgostit de un fotbalist"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies