Clipe dificile pentru Elena Gheorghe! Fiul ei se confruntă cu o afecțiune des întâlnită la copii: „A debutat cu febră, moleșeală”

Clipe dificile pentru Elena Gheorghe! Fiul ei se confruntă cu o afecțiune des întâlnită la copii: „A debutat cu febră, moleșeală”
Clipe dificile pentru Elena Gheorghe! Fiul ei se confruntă cu o afecțiune des întâlnită la copii: „A debutat cu febră, moleșeală”

Băiatul artistei a fost diagnosticat, recent, cu varicelă, afecțiune des întâlnită în rândul celor mici.

Elena Gheorghe nu se află în cea mai bună perioadă, asta după ce a anunțat pe rețelele de socializare că fiul ei, Nicholas, se confruntă cu probleme de sănătate. După cum a mărturisit chiar ea tuturor fanilor de pe Instagram, băiețelul a fost diagnosticat în urmă cu puțin timp cu varicelă, o boală foarte des întâlnită la copii.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu se mai înțeleg? Ce discuții apar între cei doi: „Pe mine mă enervează lucrul ăsta”

Elena Gheorghe: „O formă destul de severă”

Artista este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, însă în ultima perioadă lucrurile nu au mers atât de bine pentru ea. Elena Gheorghe își face griji pentru fiul ei, Nicholas, care nu s-a simțit deloc bine în ultimele zile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Se pare că băiatul cântăreței are o formă severă de vărsat de vânt, căci nu poate dormi aproape deloc nopțile.

„Nicholas a făcut vărsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nicholas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap.

A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicelă. O formă destul de severă, zic eu.", a povestit Elena Gheorghe, în mediul online.

Citeste si: Bianca Comănici se gândește deja la nuntă! Bruneta a dezvăluit cum vrea să organizeze marele eveniment: „Nu facem nimic pompos”

Cum se simte fetița Elenei Gheorghe

Cu Nicholas în stare delicată, vedeta își face griji ca nu cumva și fata ei să fi luat boala. Momentan, micuța se află în grija bunicilor, dar nu este exclusă varianta ca băiețelul să fi avut virusul în organism de mai mult timp și să-i fi dat și ei.

„Noi ne-am bucurat că Nicholas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis că poate nu o ia și cea mică.

Ea nu ar înțelege că nu trebuie să se scarpine și poate rămâne cu semne(...) Mai avem un hop, să nu avem vreo surpriză de la Amelie zilele acestea. Sperăm ca totul să treacă cu bine și să trecem peste proba de foc.", a mai spus Elena Gheorghe, pe rețelele de socializare.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Loredana Groza, din nou criticată pe Instagram! Cum s-a fotografiat vedeta de data aceasta: „Păcat de cariera ta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies