Codruț de la Puterea Dragostei, acuzat că ar vorbi cu altă femeie: "Că el încă vorbește cu..."

codrut puterea dragostei relatie
Codruț de la Puterea Dragostei trăiește o poveste de dragoste cu năbădăi alături de Alexandra

Încă o furtună se va dezlănțui la Puterea Dragostei, asta după ce Alex Stoica îl acuză pe Codruț că ar vorbi cu o altă femeie din afara emisiunii.

Tensiunile în casa Puterea Dragostei nu contenesc niciodată. De asta aceasta, Codruț este cel vizat de către Alex Stoica, cel care îl acuză că ar vorbi cu altă femeie din afara emisiunii.

Codruț de la Puterea Dragostei, acuzat că vorbește cu altă femeie

Chiar dacă păreau a veni zile mai liniștite la Puterea Dragostei, casa e din nou zguduită de un alt scandal. După ce Mariana a fost sărbătorită de către colegi, dar și sărutată de Cristian Comănici, rivalitățile apar încă o dată între băieții din competiție.

Citeste si: Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată? “Ohhh…. Daaaaaa!”

Cristian Comănici a surprins-o pe Mariana chiar de ziua ei, cu cel mai frumos cadou posibil. I-a oferit acesteia o sărutare în văzul tuturor, asta pentru a se observa că sentimentele pe care le are sunt într-adevăr sincere.

alex stoica declaratii
Alex Stoica îl acuză pe Codruț la Puterea Dragostei că vorbește cu o altă femeie din afara casei[Sursa foto: Instagram Alex Stoica]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate astea, conflictele au revenit în scenă și Codruț este luat la bani mărunți  de Alex Stoica, omul care îl acuză că ar vorbi cu o altă femeie din afara competiției.

Codruț este într-o relație cu Alexandra, iar cei doi au trecut prin multe momente fără precedent, dar până la urmă și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Totuși, anumite replici acide își mai fac apariția între amorezi, asta până când ajung unul lângă altul și totul revine la normal.

Citeste si: Conflict de proporții în Casa Puterea Dragostei! Seya, atacuri dure din partea unui concurent

"Vreau sa zic si eu de Codrut, d-ra Cristina! Ca el inca vorbeste cu Daiana si ea imi scrie mie si zice: <<Uite ce-mi zice Codrut!>>", spune Alex Stoica despre Codruț.

alexandra puterea dragostei
Alexandra de la Puterea Dragostei este cea mai vorbăreață concurentă a show-ului de la Kanal D[Sursa foto: Instagram Alexandra]

Alex Stoica a fost acuzat de către Maria că deși încearcă să-și găsească o altă pretendentă, tot la ea se gândește.

De altfel, Maria a începu să plângă atunci când a reînceput discuțiile cu Cristian Marinescu, cel cu care a avut o relație de scurtă durată.

Se pare că lucrurile între ei nu mai pot fi reparate, însă nu poți ști niciodată ce îți rezervă soarta. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Bianca Comănici despre faptul că fratele ei s-a sărutat cu Mariana la Puterea Dragostei?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies