Combinațiile de culori care te vor scoate din anonimat. Tendinețe primăvară-vară 2024

Culori îndrăznețe ținute primăvară
Culori îndrăznețe ținute primăvară

Iată cum poți ieși din anonimat prin câteva combinații de culori și piese, care vor întoarce toate privirile.

Primăvara este anotimpul în care găsim culoare la tot pasul, iar ideile de ținute ar trebui să fie foarte ușor de găsit doar la o singură aruncare de privire în jurul nostru. Cu siguranță ai fost atrasă de multe ori de combinațiile unor flori ca scoase din revistă, așa că e timpul să fii chiar tu o floare în mijlocul primăverii. Există câteva combinații de culori cu care vei ieși din anonimat, iar dacă îți place să combini de fiecare dată noi articole vestimentare și nuanțe, atunci cu siguranță ești în locul potrivit.

Iată 5 combinații de culori care te vor scoate din anonimat în primăvara-vara anului 2024.

Portocaliu și verde

Citește și: Îmbrăcăminte de cocktail pentru femei. Reguli de conduită pentru acest tip de eveniment

Culori îndrăznețe ținute primăvară
Culori îndrăznețe ținute primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să te îmbraci pentru un interviu

Nimic nu este mai frumos decât să te inspiri din verdele  crud al ierbii și portocaliul florilor tale preferate.

Combinația acestor două culori țipă a primăvară, iar dacă alegi articolele vestimentare potrivite cu siguranță nu vei trece neobservată. Ai nevoie de o preche de pantaloni într-un verde aprins  și o cămașă  portocalie, iar dacă vrei să optezi pentru o ținută office care îți permite purtarea acestor culori îndrăznețe, atunci poți merge chiar către un sacou portocaliu și o cămasă alba sau neagră.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Galben cu albastru

Culori îndrăznețe ținute primăvară
Culori îndrăznețe ținute primăvară[Sursa foto: freepik]

Acum poți lua culorile cerului pe care să le transpui în ținutele vestimentare preferate. O rochie albastră din denim și o geacă galbenă pe deasupra te vor face să întorci privirile și să fii în ton cu anotimpul de afară. În funcție de preferințe, puteți opta și pentru un compleu, în care să folosiți o pereche de pantaloni în alastru aprins, peste care să adăugați o maletă, o cămașă sau un sacou galben.

Dacă articolul vestimentar este dintr-o singură piesă, puteți opta pentru o pereche de pantofi galbeni.

Violet și verde

Culori îndrăznețe ținute primăvară
Culori îndrăznețe ținute primăvară[Sursa foto: freepik]

De această dată puteți alege un verde de culoarea nucului, lângă care să adăugați un violet în nuanțele florilor de liliac. Această ținută va scoate în evidență trăsăturile voastre și vă va face să te simți încrezătoare atunci când alegi să porți aceste culori.

Puteți opta pentru o salopetă verde și o eșarfă violet sau puteți opta cu încredere spre cele două piese de bază.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Galben și roz

Culori îndrăznețe ținute primăvară
Culori îndrăznețe ținute primăvară[Sursa foto: freepik]

Un strop de feminitate, iar pentru acest lucru aveți nevoie doar de o nuanță de roz prăfuit, pe care să o adăugați într-o ținută galbenă. Puteți opta pentru o cămașă galbenă, cu o fustă sau pantaloni albi sau închiși la culoare, iar pentru această ținută puteți opta pentru accesorii mai mari, într-un roz delicat. Dacă aveți nevoie de o ținută office sau doriți să ieșiți în oraș, o pereche de pantaloni  și un tricou sau o cămașă roz este tot ce aveți nevoie.

Verde și galben

Culori îndrăznețe ținute primăvară
Culori îndrăznețe ținute primăvară[Sursa foto: freepik]

Verdele ierbii alături de galbenul narciselor sau cel al lalelelor. Sună atât de bine, mai ales dacă vă pregătiți pentru o ședință foto în Grădina Botanică sau pur și simplu alegeți să ieșiți din casă într-o notă veselă și optimistă. Puteți opta pentru o rochie midi sau lungă galbenă, peste care să adăugați o geacă de piele verde sau un sacou oversize. Aceste ținute nu doar că sunt potrivite pentru zilele de birou sau întâlnirile cu prietenii la mall, ci sunt potrivite pentru ideile colorate și vibrante din această perioadă, atunci când fotografii nu mai fac față ședințelor foto în natură. Piesele propuse sunt doar sugestive, iar dacă doriți să optați pentru una dintre combinațiile de mai sus, puteți alege ce piese vestimentare comode, însă nu trebuie să treceți cu vederea nici dacă doriți să atrageți toate privirile din jurul vostru. Aceste culori vă vor face să străluciți și vor aduce un strop de originalitate ținutelor voastre. Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Diferite tipuri de tocuri. Un ghid de succes pentru începătoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies