Consecințele divorțului dintre Oana Ioniță și soțul ei. Cine a avut de suferit în toată această perioadă: “El nu și-a dorit să divorțăm, și-a dorit să mergem mai departe așa cum eram.”

Consecințele divorțului dintre Oana Ioniță și soțul ei. Cine a avut de suferit în toată această perioadă: “El nu și-a dorit să divorțăm, și-a dorit să mergem mai departe așa cum eram.”
Consecințele divorțului dintre Oana Ioniță și soțul ei. Cine a avut de suferit în toată această perioadă: “El nu și-a dorit să divorțăm, și-a dorit să mergem mai departe așa cum eram.”

Oana Ioniță a vorbit despre consecințele divorțului dintre ea și partenerul ei de viață.

Oana Ioniță și partenerul ei de viață au ales să meargă pe drumuri separate, iar aceasta povestit, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, cine a avut de suferit din toată această decizie.  “Consecințele acestui divorț a fost această rupere evidentă a lui de familie și a mea de Maxim, pe care doream să o simt altfel. Adică mi-aș fi dorit să existe o înțelegere din partea amândurora pentru a putea comunica mai bine pentru interesul copilului. A luat destul de personal, evident.

Deși am tot comunicat în decursul acestui an că îmi doresc să divorțăm, că nu suntem bine, hai să facem ceva. Nu a funcționat. El nu și-a dorit să divorțăm, și-a dorit să mergem mai departe așa cum eram. Mai departe ce-a simțit sau ce simte el nu vreau să discut, pentru că sunt lucrurile pe care el le are probabil destul de private.”, a spus Oana Ioniță.

Cum a afectat divorțul relația cu copilul ei

Citește și: Oana Ioniță, despre ruptura dintre ea și fostul partener de viață. Ce a făcut-o pe aceasta să se îndepărteze. “Nu m-a susținut și mi-a spus că nu e de acord cu asta.”

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”

Până să ajungă să-și poată ține fiul, Oana Ioniță a trecut prin ordonanță prezidențială, avocat și psihologi, și încă încearcă să-și dea seama de anumite cuvinte și gesturi din comportamentul copilului său, care vin din faptul că nu poate să spună lucrurilor pe nume atunci când este cu tatăl lui.

Singura problemă a fost ruptura de Maxim pe care am simțit-o destul de dramatic. Acum, de exemplu, e cu mine, dar a trebuit să treacă un an de zile, cu ordonanță prezidențială, cu niște întâlniri cu avocați, cu psihologi, cum e mai bine pentru copil, și niciodată nu m-am gândit, sincer să-ți spun, că viața poate să fie așa de complicată. Adică lucrurile când merg de-a valma, în sensul că ai un program de serviciu, copiii au un program, vin, mănâncă, niciodată nu mi-am pus atât de multe semne de întrebare legate de o discuție, de un cuvânt pe
care Maxim îl spune. Sau de ce spune de fiecare dată “nu” când ne așezăm la masă sau nu în mod repetat. Și a trebuit să descifrez și descifrez în continuare. Pentru că simte că are nevoie și de această negare și eu sunt persoana care poate să-l asculte, simte să-mi spună mie “nu”, pentru că în partea cealaltă, la tatăl lui, nu poate să spună, pentru că acolo totul este foarte clar și nu există să spui “Nu” și pentru că mama este mama și mama poate să suporte orice.”
, a mai povestit fosta asistentă TV.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre cum a început să se distanțeze fiul ei de ea, în urma divorțului de tatăl său. „Automat a început să mă refuze.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Feli, despre căsătoria mamei sale și despre alegerea de a fi fericită într-o relație. „Mama mea s-a măritat la 56 de ani. Nu e niciodată târziu să-ți dai voie să fii fericit.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies