Orice femeie a visat la un moment dat să poată să mănânce orice îşi doreşte fără ca acest lucru să se vadă şi pe cântar. Consumă acest amestec minune timp de 14 zile şi vei vedea rezultatele!
Boabele de hrişcă sunt bogate şi în antioxidanţi, care asigură protecţia cardiovasculară şi anticancerigenă, numeroase minerale (crom, cupru, mangan, magneziu). Mai mult, noi studii arată că hrişca are calitatea de a scădea glicemia în diabetul de tip II.
Ghimbirul este o plantă care creşte în regiunile tropicale, fiind extrem de apreciată în India, Nepal sau Bangladesh pentru gustul unic pe care-l oferă mâncărurilor.
Ghimbirul nu este însă folosit doar ca un condiment puternic. Datorită compoziţiei sale bogate – calciu, fier, cupru, magneziu, fosfor, potasiu, carbohidraţi, sodiu, vitamine – acesta este utilizat şi în ameliorarea stărilor de greaţă, în curele de slăbire, în tratarea balonării, a indigestiei şi, bineînţeles, a răcelilor.
Ca să nu mai punem la socoteală că poate înlocui cu succes efectele energizante ale cafelei. De asemenea, acesta reglează tranzitul intestinal şi favorizeaza arderea grăsimilor.
sursa: libertateapentrufemei.ro