Copacul banilor 2019. Ce să ţii în casă şi unde să îl pui, în Anul Mistreţului de Pământ

Copacul banilor 2019. Ce să ţii în casă şi unde să îl pui, în Anul Mistreţului de Pământ
Copacul banilor 2019. Ce să ţii în casă şi unde să îl pui, în Anul Mistreţului de Pământ

Copacul banilor 2019. In filosofia asiatica, plantele cu ramuri si care infloresc semnifica dezvoltarea materiala si spirituala. Succesul este atras de prosperimea aerului cu iz de iarba, care iti poate schimba dispozitia si te poate face mai receptiv la oportunitati.

La data de 5 februarie am intrat in Noul an Chinezesc, iar aranjamentele Feng Shui s-au schimbat. Afla mai multe despre stelele zburatoare aici.

Specialistii Feng Shui recomanda sa amplasezi o astfel de planta a banilor in coltul din stanga al casei, pentru sporirea norocului.

Citeste si: O tânără de 20 de ani a rămas paralizată din cauza unui gest banal pe care îl fac multe românce. „Doctorul m-a întrebat dacă am avut vreo rană. Atunci mi-am amintit totul”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro


Copacul banilor 2019. Unde sa-l amplasezi

In timpul Anului Mistretuui de Pamant, Copacul banilor trebuie amplasat intr-un loc luminos, dar nu in lumina directa a soarelui. In spatiile din penumbra, este indicat sa rotesti vasul cu floarea, astfel incat ea sa creasca uniform.

Din primavara, pana in octombrie, este obligatoriu sa adaugi fertilizator special, pe frunze. Bine ingrijita, planta se va dezvolta intr-un ritm alert.


La usa

La usa de la intrare este recomandat sa pui o floare frumoasa, ca de exemplu o lalea, o gladiola sau nuc de Malabar pentru a proteja casa de spiritele rele si pentru a aduce binecuvantarea. Pentru noroc la bani, opteaza pentru copacul banilor.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Iuliana Tudor, apel disperat. „Colegul meu trece prin momente grele. Soția sa suferă de o tumoră cerebrală gravă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies