Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?

Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?
Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?

Copil de cristal. Auzim în ultima vreme tot mai mult despre copiii indigo şi copiii de cristal şi unii dintre noi sunt dornici să afle ce înseamnă acest concept în care unii credem, unii nu. Însă nu de puţine ori spunem „copiii aceştia sunt altfel decât eram noi mici” sau ‚are nişte capacităţi de mă lasă cu gură căscată”. Oare de ce? Există ceva în comun între toţi copiii de vârste similare care par mai maturi, mai talentaţi, mai independenţi, mai rebeli şi mai puternici decât alte generaţii?

Ce rol are un copil de cristal

Teoriile moderne ne informează că aceşti copiii stelari (adică copiii indigo, copiii de cristal şi copiii curcubeu) sunt copii care au fost trimişi în diverse zone din univers că să ajute Pământul şi oamenii săi. 

Ei au abilităţi psihice, emoţionale, spirituale şi extrasenzoriale ieşite din tipar. Aceşti copii vor aduce pace, vor lupta împotriva sistemelor corupte şi vor contribui la creşterea conştiinţei colective în anii ce vor urmă.

Ei au venit aici cu o misiune specială, că să asiste şi să participe la renaşterea Pământului într-o dimensiune superioară celei prezente.

Mahatma Gandhi spunea că teoria “ochi pentru ochi” va lasă toată omenirea oarbă. Nu este un secret pentru nimeni că planetă noastră este într-o criză globală întrucât trăim între sisteme care nu mai servesc în bine umanităţîi.

Oamenii nu mai ţîn cont de mediul din jurul lor, iar gunoiul de pretutindeni capătă proporţîi îngrijorătoare, în numele supra-dezvoltării şi industrializării în care trăim.

Acesta este unul din motivele pentru care copiii stelari au fost trimişi aici.

Ei sunt războinici spirituali care au venit să ne trezească conştiinţa colectivă. Acest copiii speciali au misiunea de a transformă lumea într-un loc unde pacea şi iubirea pot schimbă în bine planetă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Mairead O’Neill a murit la 21 de ani. S-a stins din viaţă la câteva luni dupa ce şi-a îngropat mama

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies