Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?

Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?
Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?

Copil de cristal. Auzim în ultima vreme tot mai mult despre copiii indigo şi copiii de cristal şi unii dintre noi sunt dornici să afle ce înseamnă acest concept în care unii credem, unii nu. Însă nu de puţine ori spunem „copiii aceştia sunt altfel decât eram noi mici” sau ‚are nişte capacităţi de mă lasă cu gură căscată”. Oare de ce? Există ceva în comun între toţi copiii de vârste similare care par mai maturi, mai talentaţi, mai independenţi, mai rebeli şi mai puternici decât alte generaţii?

Copil de cristal şi copil indigo. Asemănări şi deosebiri

Copiii indigo şi copiii de cristal seamănă între ei pentru că au firi vesele, volubile, iertătoare. Însă primii au sosit copiii indigo şi au un spirit mai războinic pentru că menirea lor este să distrugă vechile abordări care nu ne mai sunt de folos. Pentru a realiza acest lucru, ei au nevoie de un temperament clocotitor şi de o fermitate remarcabilă.

Sunt copii-tineri care acum au vârste cuprinse între 7 şi 28 de ani.

Despre unii dintre aceşti copii se spune că au sindromul ADHD, întrucât părinţîi şi adulţii nu le înţeleg rebeliunea, agitaţia şi refuzul de a se supune unor sisteme învechite care nu mai aduc nimic bun omenirii.

Copiii de cristal au început să apară în jurul anului 1990 şi se tot nasc.

Scopul lor este să ne ducă la următorul nivel de evoluţie şi să ne ajute să ne descoperim puterea interioară superioară. Ei pun accent pe conştiinţa de grup decât pe forţă lor că indivizi şi sunt avocaţîi iubirii şi păcii pe planetă.

Primul lucru pe care îl veţi recunoaşte la copiii de cristal este natură lor iertătoare şi împăciuitoare. Ei sunt sensibili, calzi şi grijulii. Aceste trăsături nu sunt slăbiciuni, întrucât copiii de cristal sunt fiinţe foarte puternice.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Mairead O’Neill a murit la 21 de ani. S-a stins din viaţă la câteva luni dupa ce şi-a îngropat mama

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies