Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?

Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?
Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?

Copil de cristal. Auzim în ultima vreme tot mai mult despre copiii indigo şi copiii de cristal şi unii dintre noi sunt dornici să afle ce înseamnă acest concept în care unii credem, unii nu. Însă nu de puţine ori spunem „copiii aceştia sunt altfel decât eram noi mici” sau ‚are nişte capacităţi de mă lasă cu gură căscată”. Oare de ce? Există ceva în comun între toţi copiii de vârste similare care par mai maturi, mai talentaţi, mai independenţi, mai rebeli şi mai puternici decât alte generaţii?

Copilul de cristal este sensibil

Copilul de cristal este incredibil de senzitiv, ceea ce înseamnă că poate simţi conştiinţa colectivă. Nu veţi putea ascunde nimic de aceşti copii. Nu îi veţi putea minţi, întrucât ei ştiu imediat care este adevărul. Este important de menţionat că aceşti copii de cristal ştiu ce aveţi în gânduri şi mai mult, în inima. De aceea şi sunt aşa de senzitivi.

Din punct de vedere fizic, primul lucru ce te izbeşte când priveşti un copil de cristal sunt ochii lor mari, pătrunzători şi mult mai înţelepţi decât ne-am aştepta pentru vârstă lor. Aceşti ochi se fixează hipnotic în ochii tăi iar sufletul tău se dezvăluie în faţă lor aşa cum e, pentru că aceşti copii să îl vadă cu adevărat, ne spune autoarea cărţii „Copiii de cristal”, editura For You.

Copiii de cristal sunt firi binecuvântate, fericite, cu un temperament echilibrat. Sigur că şi ei fac dese crize de furie, dar sunt iertatori şi prietenoşi. Înaintea lor au venit copiii indigo care şi-au croit drum cu toporul, tăind fără milă în tot ce este lipsit de integritate. În urmă lor, copiii de cristal parcurg cărarea deschisă într-o lume mai plină de certitudine şi siguranţă.

citeşte continuarea aici



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Mairead O’Neill a murit la 21 de ani. S-a stins din viaţă la câteva luni dupa ce şi-a îngropat mama

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies