Cornelia Catanga, în spital după ce a suferit un infarct

Cornelia Catanga, în spital după ce a  suferit un infarct
Cornelia Catanga, în spital după ce a suferit un infarct

Cântăreaţa Catanga este în stare stabilă după ce a fost internată la Spitalul Floreasca duminică seara.

”Soţiei mele i s-a făcut rău aseară, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e în stare stabilă, e conştientă. De dimineaţă i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie. Mulţumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. Am înţeles că e vorba de un infarct”, a spus Aurel Pădureanu, soţul şi partenerul de scenă al cântăreţei, potrivit Mediafax.

Cornelia Catanga este o cântăreaţă de muzică lăutarească. S-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, judetul Buzău şi este nepoata violonistei Maricica Catanga. În 1979, a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 are primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel). Din 1986 a susţinut turnee în străinătate (în special Israel, dar şi la Berlin) iar primul LP l-a lansat în 1989, acompaniată de orchestra lui Ion Onoriu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Deliciu incredibil. TORT de MORCOVI. Cum să îl prepari, pas cu pas

Citeste si: VIDEO terifiant. O nouă TORNADĂ în România! Imagini incredibile

Citeste si: Jador și Simina s-au împăcat după Marea Finală Puterea Dragostei

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies