Vedeta a dezvăluit ce a făcut pentru a scăpa de toate kilogramele în plus. Ce urmări au avut dietele pe care le-a urmat în acea perioadă.
Cornelia Rednic a dus ani de zile o luptă crâncenă cu kilogramele. A trecut prin transformări importante de-a lungul carierei sale, iar ultima dintre ele a reușit să îi șocheze pe fanii săi.
Soția lui Lupu Rednic a reușit să slăbească 33 de kilograme în numai trei luni și le-a spus tuturor cât de greu a fost acest moment pentru ea.
Fluctuațiile de greutate i-au făcut probleme artistei de muzică populară, însă ultima reușită bucurat-o extrem de mult, mai ales că a apelat și la sport, nu doar la diete drastice.
„Am slăbit șapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul și acum dacă o săptămână nu fac sport îmi lipsește foarte mult. Se întâmplă să ajung și la unsprezece noaptea la antrenament.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
La început mi-a fost foarte greu, pentru că nu slăbeam deloc.
Citeste si: Cum a slabit Corina Danila intr-un timp record! Vedeta a dezvaluit dieta care a adus-o de la 76 de kilograme la doar 57 de kilograme!
Mie nu mi se părea atunci că mănânc mult și fix asta i-am zis, că eu mănânc puțin, dar sunt grasă.
Și ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine si înjumătațește porțiile’. Și abia așa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obișnuiește, trebuie doar cu creierul să lucrezi”, a povestit Cornelia Rednic, în cadrul unei emisiuni.Ce a făcut Cornelia Rednic pentru a slăbit 33 de kilograme
Însă cea mai drastică dietă pe care a ținut-o a făcut-o pe vedetă să slăbească 33 de kilograme.
A reușit să slăbească 33 de kilograme în doar trei luni, dar nu s-a simțit niciodată mai rău.
Citeste si: Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească? „Mă chinui...”
„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidență.
Mă simțeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt și uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după niște morcovi, apoi la ora 17:00 niște cărniță de pui cu ceva legume.
Citeste si: Povestea incredibilă a Ancăi Bejan: Avea 120 de kilograme, a slăbit 60, iar azi este celebră pentru Dieta-Minune
Când mi se făcea foame mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriționist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simțeam fără putere și mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 și ceva de kilograme, nu mă regăseam.
Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimanui ce am făcut eu”, spunea Cornelia Rednic, în trecut, pentru Libertatea.