Cum a slabit Corina Danila intr-un timp record! Vedeta a dezvaluit dieta care a adus-o de la 76 de kilograme la doar 57 de kilograme!

corina danila
corina danila

Vedeta a dezvăluit ce a făcut pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Cunoscuta actrita si prezentatoare tv Corina Danila a vorbit in premiera despre modul in care a reusit sa scape de kilogramele in plus.

Corina Danila (46 de ani) s-a remarcat ca actrita in filmul “Crucea de piatra”, dar si in serialul “Numai iubirea”. De ani buni, insa, Corina este prezentatoare tv, fiind amfitrioana emisiunii “Ieri, azi, maine”, difuzata e TVR 2. Intr-un interviu acordat csid.ro, Danila a vorbit pe larg despre dieta pe care a urmat-o si care a ajutat-o sa scape intr-un timp record de un surplus de 19 kilograme! 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Corina a urmat și exerciții fizice

corina danila
corina danila

  • “Cred că în perioada în care am fost însărcinată am avut cele mai multe kg, firesc, de altfel. În ultima perioadă ajunsesem însă la 76 kg şi aveam probleme de sănătate legate de coloană. Am mers la Clinica Bio Terra Med, iar specialiştii de acolo au avut grijă să schimb multe dintre obiceiurile mele alimentare, dar am urmat şi un program de exerciţii specifice sub îndrumarea lor, astfel am ajuns acum la 57 de kg şi mă simt foarte bine”.

Vezi pe pagina urmatoare MENIUL COMPLET al dietei pe care a tinut-o Corina Danila. 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Tort Duett, fara coacere. Desert incredibil in trei straturi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies