Coronavirus. Primul deces în Europa, ce anunță oficialii

Coronavirus. Primul deces în Europa, ce anunță oficialii
Coronavirus. Primul deces în Europa, ce anunță oficialii

Anunțul Ministrului Sănătății.

Vești teribile sosesc în urma infectărilor cu noul coronavirus. Franța a anunțat primul deces din cauza coronavirusului în Europa. Ministrul Sănătății a anunțat primul deces din Europa din cauza coronavirusului.

Victima este o femeie chineză de 80 de ani, originară din provincia Hubei, epicentrul epidemiei. Aceasta sosise în Franța pe 16 ianuarie și fusese spitalizată pe 25 ianuarie, după ce a prezentat primele simptome. Starea sa s-a degradat rapid în ultimele zile, a precizat oficialul francez, care a spus că decesul a avut loc vineri.

În plus, și fiica victimei a fost infectată cu noul virus, însă starea ei s-a îmbunătățit și urmează să fie extrernată în curând.

Citeste si: Informații oficiale despre prezența Coronavirusului în România. Ar trebui să ne îngrijorăm?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gripa face ravagii în România. Două decese înregistrate în ultimele zile

Citeste si: Coronavirusul, bilanț alarmant: Peste 1500 de morţi

Doar trei alte morți au mai avut loc până acum în afara Chinei: în Hong Kong, Japonia și Filipine. Înainte de anunțul oficialilor francezi, autorităţile chineze precizaseră sâmbătă că numărul deceselor cauzate de coronavirus se ridică acum la 1.523 în China şi la 1.526 la nivel mondial.

Informații oficiale despre prezența Coronavirusului în România. Ar trebui să ne îngrijorăm?

Coronavirusul se răspândește extrem de rapid, dar românii nu au motive de îngrijorare. Cel puțin asta spune Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, după ce un român a fost infectat cu virusul pe vasul de croazieră Diamond Princess, iar mai mulți români au prezentat suspiciuni ale bolii în ultimele zile.

Deși numărul îmbolnăvirilor este de peste 44 000 cazuri, la nivel global, iar Republica Chineză a înregistrat peste 1100 de decese, românii nu trebuie să se îngrijoreze.

Analizele tânărului de 25 de ani din Reșita de zilele trecute au fost făcute publice, iar Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” a declarat recent pentru un post autohton de televiziune că rezultatele testelor sunt negative, iar tânărul în vârstă de 25 ani nu suferă de virusul mortal. ”Este negativ, subiectul nu e infectat cu noul coronavirus.” a declarat Adrian Streinu-Cercel.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Gripa face ravagii în România. Două decese înregistrate în ultimele zile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies