Costi, primele mărturisiri după ce a fost eliminat din Casa Iubirii! Fostul concurent își dorește o relația cu Natalia: „Tu vei fi iubita mea”

Costi, primele mărturisiri după ce a fost eliminat din Casa Iubirii!
Costi, primele mărturisiri după ce a fost eliminat din Casa Iubirii!

Tânărul și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre atracția pe care o are față de Natalia, după ce a fost eliminat din Casa Iubirii.

Costi a fost eliminat din Casa Iubirii în urmă cu scurt timp și a vorbit despre concurenții din emisiune, despre cuplurile care s-au format, dar și despre experiența trăită. Tânărul a mărturisit că la început a simțit o conexiune în ceea ce o privește pe Kinga, însă fata de care s-a îndrăgostit cu adevărat a fost, de fapt, Natalia. Ce declarații a făcut Costi în cadrul emisiunii „ Culisele Iubirii ”, prezentată de Banca Comănici.

Citeste si: Dezamăgire în Casa Iubirii! Radu s-a supărat foc! „Nu am simţit nimic pentru ea!”

Costi, primele mărturisiri după ce a fost eliminat din Casa Iubirii!
Costi, primele mărturisiri după ce a fost eliminat din Casa Iubirii![Sursa foto: Captură YouTube]

Ce spune Costi despre Kinga

La scurt timp după ce a intrat în competiție, Costi a avut o serie de interacțiuni cu Kinga, însă nu s-a concretizat nimic. Parcursul său în emisiune nu a fost lung, ceilalți concurenți votându-l în număr mare spre eliminare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Mi-a plăcut de Kinga, are nebunia aceea în ea. Niciodată nu știi ce urmează de la ea. O zi stă liniștită și crezi că e bolnavă. A doua zi poate fi o zgaibă. Îmi place chestia asta la ea, mă atrage. Și eu sunt la fel, aici am coincis cu ea.

Cu Kinga a fost doar ceva de moment. A fost o scânteie care s-a stins imediat cum s-a aprins.

Fizic nu mă atrage.(...) Singura problemă din cuplul Larisa-Ionuț este Kinga. Kinga ar putea să îi despartă.", a mărturisit Costi, la Culisele Iubirii.

Citeste si: Ce spune Simina Loica despre divorțul de Alex Zănoagă: ”Dacă își vrea numele înapoi să facă ceva”

Costi își dorește ca Natalia să fie iubita lui

Fostul concurent și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre Natalia, cea de care s-a îndrăgostit iremediabil. Încă de când se afla în competiție a luptat cu greu pentru a-i cuceri sufletul tinerei și spune că va face acest lucru în continuare, chiar dacă a fost eliminat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„E demențial de frumoasă. Ea corespunde cel mai mult cu tiparul meu de femeie. Îmi aduc aminte și acum, i-am spus din prima de când am intrat în casă <Tu vei fi iubita mea>, indiferent ce spui tu sau nu. După aceea mi-a fost rușine. Nu știam ce relație are ea cu Sorin, dar nu mi-a plăcut, am văzut-o, mi-a plăcut.(...)

Nu mă interesează trecutul persoanei de care îmi place deloc.

Chiar îmi place de ea, nu m-am ascuns niciodată. Orice se întâmpla, eram acolo lângă ea. A rămas ceva neterminat între noi. Aș dori să discut cu ea, doar noi doi în afara camerelor, să vedem cum decurge.", a mai declarat Costi.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Albert, eliminat din Casa Iubirii, oferă primele declarații! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Natalia: „Asta a fost răzbunare. Toată lumea știe”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies